Horoscop săptămânal pentru perioada 11-17 aprilie. Află la ce trebuie să renunți pentru a atrage fericirea în viața ta în funcție de semnul zodiacal în care te-ai născut.

Spune-mi ce zodie ești pentru a îți spune la ce trebuie să renunți în această săptămână pentru a fi fericită.

Horoscop Berbec

Trebuie să renunți la frica de a trăi liber

Din cauza tuturor lucrurilor care s-au întâmplat în ultima perioadă, ai construit ziduri în jurul inimii tale pentru că nu vrei să mai suferi. Însă fericirea este dincolo de acele ziduri, așteaptă să fie găsită. Scapă de frică și vei vedea cât de frumos poți trăi.

Horoscop Taur

Trebuie să renunți la frica de schimbare

Acum ori niciodată. Este momentul să faci pasul cel mare, să ieși din zona de confort și să lupți pentru ceea ce îți dorești. Visul tău este chiar după colț, trebuie doar să faci un pas pentru el.

Horoscop Gemeni

Trebuie să renunți la oamenii toxici

În această perioadă alege să te înconjori de oameni frumoși, cu suflet curat, plin de energie pozitivă. Nu ai nevoie de răutate și negativitate în următoarele zile.

Horoscop Rac

Trebuie să renunți să îți faci tot felul de scenarii

Știu că este o perioadă dificilă, însă nu te ajută cu nimic dacă îți faci scenarii și te concentrezi doar pe lucrurile negative. Învață să vezi bucurie acolo unde nu există și să găsești lucruri frumoase pentru care să fii recunoscătoare.

Horoscop Leu

Trebuie să renunți la frica de a iubi

Deschide-ți sufletul și iubește cu adevărat. Dărâmă toate acele ziduri pe care le-ai construit în jurul inimii tale, scapă de reguli și pune fericirea ta pe primul loc. Vei vedea cât de frumoasă va fi următoarea perioadă.

Citeste si:
Astrologia ta personală: Descoperă căile cosmice către succes și...
Astrologia ta personală:...

Citește continuarea pe Kudika.ro.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 11 Aprilie 2022 - 12 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.