Horoscop săptămânal 11-17 aprilie. De ce ai nevoie în această săptămână în funcție de zodia în care te-ai născut. Cum va fi această săptămână pentru tine și de ce ai nevoie de la astre îți spunem în cele ce urmează.

Spune-mi ce zodie ești ca să îți spun de ce ai nevoie în această săptămână.

Horoscop Berbec

Ai nevoie de o mână de ajutor

Vrei să faci câteva schimbări importante pe plan profesional și îți dorești foarte mult ca acestea să aibă rezultatele la care visezi de atât de mult timp. În aceste momente ai nevoie de o mână de ajutor, de o persoană care vede lucrurile diferit și te ajută și pe tine să înțelegi că există mai multe puncte de vedere pe care ar fi bine să le iei în considerare.

Horoscop Taur

Ai nevoie să fii tu însăți

Încearcă să nu mai pleci urechea la ce spun oamenii din jurul tău. În schimb, concentrează-te pe ce îți dictează inima. Dacă ai de luat o decizie importată, ascultă sfaturile celor din jur, însă lasă-te condusă de intuiție. Tu știi cel mai bine ce îți dorești de la viață.

Horoscop Gemeni

Ai nevoie de mai mult timp liber

Ai avut o perioadă destul de aglomerată pe plan profesional, iar săptămâna aceasta lucrurile par să fie un pic mai relaxate. Profită de zilele care urmează și încearcă să îți faci timp și pentru tine; îndreaptă-ți atenția asupra activităților care îți pun zâmbetul pe buze.

Horoscop Rac

Ai nevoie de afecțiune

Poate că este timpul să dai jos toate măștile și să arăți cine ești cu adevărat. Poate că este timpul să îi permiți inimii tale să fie vulnerabilă. Poate că este timpul să spui ce ai pe suflet, să ceri un sfat și o îmbrățișare. Nu uită că nu ești niciodată singură.

Horoscop Leu

Ai nevoie de răbdare

Pe plan profesional în această săptămână se întâmplă destul de multe lucruri noi; ești foarte concentrată asupra tuturor taskurilor de care trebuie să te ocupi deoarece știi cât de importante sunt. Nu ești o persoană cu răbdarea la ea, însă de dată această chiar și cel mai mic detaliu primește atenție din partea ta.

Citeste si:
De ce are nevoie fiecare semn zodiacal în săptămâna 6-12 februarie
De ce are nevoie fiecare semn...

Citește continuarea pe Kudika.ro.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 11 Aprilie 2022 - 12 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.