Horoscop săptămânal 4-10 aprilie. De ce ai nevoie în această săptămână în funcție de zodia în care te-ai născut. Cum va fi această săptămână pentru tine și de ce ai nevoie de la astre îți spunem în cele ce urmează. Spune-mi ce zodie ești ca să îți spun de ce ai nevoie în această săptămână.

Horoscop Berbec

Ai nevoie de mai mult timp în natură

Profită de primăvară și de toate beneficiile ei. Încearcă să petreci mai mult timp în natură, să te conectezi cu Mama natură, să îți duci sufletul acasă la el. Tu ai nevoie să fii în aer liber pentru a absorbi energiile divine ale Universului.

Horoscop Taur

Ai nevoie să îți asculți sufletul

Ești mult prea grăbită în această perioadă; vrei să faci foarte multe într-un timp mult prea scurt și nu mai ai timp să te mai bucuri de viață. Încearcă să faci un pas în spate și să îți dai seama care sunt lucrurile care contează cu adevărat pentru tine. Ascultă-ți sufletul și nu uita că fericirea nu are legătură cu statutul financiar.

Horoscop Gemeni

Ai nevoie să te îndepărtezi de tot ce este toxic în viața ta

Începutul lunii aprilie pare să fie unul foarte frumos pentru tine. Dacă vrei să continui cu același vibe, încearcă să te distanțezi de tot ce este toxic. Evită oamenii negativi, nu le permite să îți inunde sufletul cu ură și pesimism.

Horoscop Rac

Ai nevoie să fii sinceră cu tine

Nu te îndepărta de la drumul tău doar pentru că asta spun alți oameni. Nu mai asculta de cei din jur, privește în adâncul sufletului tău și permite-i intuiției să te ghideze. Ai nevoie să fii sinceră cu ține și să faci alegerile potrivite pentru tine.

Horoscop Leu

Ai nevoie să iei o pauză și să descoperi ce îți dorești de la viață

În prima săptămână a lunii aprilie Universul îți oferă posibilitatea să îți eliberezi programul, să petreci mai mult timp cu tine însăți și să îți dai seama cine ești, care este scopul tău în viață și, cel mai important, ce îți dorești de la viitor. Poți face schimbări majore în această primăvară.

Citeste si:
De ce are nevoie fiecare semn zodiacal în săptămâna 6-12 februarie
De ce are nevoie fiecare semn...

Citește continuarea pe Kudika.ro.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 4 Aprilie 2022 - 11 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.