Horoscop săptămânal pentru perioada 28 martie - 3 aprilie . Află la ce trebuie să renunți pentru a atrage fericirea în viața ta în funcție de semnul zodiacal în care te-ai născut. Spune-mi ce zodie ești pentru a îți spune la ce trebuie să renunți în această săptămână pentru a fi fericită.

Horoscop Berbec

Renunță la ideea că trebuie să ajuți oamenii din jur indiferent de situație

Nu te pierde pe tine încercând să vindeci sau să salvezi alți oameni. Nu este în puterea ta să îi salvezi. Detașează-te de tot ce nu ține de tine și învață să te pui pe primul loc pentru că tu ești cea mai importantă.

Horoscop Taur

Renunță să mai ai încredere deplină în alte persoane

Fiecare om își trăiește viața după propriile reguli. Așadar, încearcă să nu te mai lași influențată de alții pentru că este posibil să ajungi pe un drum greșit de pe care vei ieși cu greu. Ascultă-ți intuiția și urmează-ți sufletul.

Horoscop Gemeni

Renunță la dorința ca lucrurile să se întâmple cum și când vrei tu

Viața nu se întâmplă atunci când îți dorești tu, ci când Universul își dă seama că ești pregătită să accepți tot ce are să îți ofere. Încearcă să nu mai controlezi lucrurile, să ai răbdare și să te lași purtată de destin. Lucruri minunate te așteaptă.

Horoscop Rac

Renunță la ideea că viața trebuie să fie perfectă

Nimic în această lume nu este perfect. Așadar, ce cauți mai exact? Învață să te bucuri de viață așa cum este ea, cu bune și cu rele și cultivă în inima ta recunoștință. Apreciază lucrurile mărunte și vei cunoaște din nou liniștea sufletului.

Horoscop Leu

Renunță la dorința de a găsi iubirea adevărată în alți oameni

Nu ai nevoie de alți oameni pentru a fi fericită. De fapt, nu ai nevoie de nimeni pentru a aduce iubire în viața ta. În inima ta există cea mai pură formă de dragoste; ea stă acolo, ascunsă, și așteaptă să fie găsită.

Citește continuarea pe Kudika.ro.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 28 Martie 2022 - 11 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.