Horoscop săptămânal 28 martie - 3 aprilie. De ce ai nevoie în această săptămână în funcție de zodia în care te-ai născut. Cum va fi această săptămână pentru tine și de ce ai nevoie de la astre îți spunem în cele ce urmează. Spune-mi ce zodie ești că să îți spun de ce ai nevoie în această săptămână.

Horoscop Berbec

Ai nevoie să crezi că totul va fi bine

Să nu cumva să îți pierzi speranța. Tot ce se întâmplă acum te va ajuta să devii cea mai bună versiune a ta, să fii mai puternică, să crezi în tine cu tot sufletul tău și să te transformi. Este o perioadă incredibil de importantă pentru tine, așa că luptă pentru ce îți dorești și mergi mai departe. Va fi bine mai repede decât crezi.

Horoscop Taur

Ai nevoie să spui ce ai pe suflet

În această săptămână trebuie să înveți să fii sinceră cu oamenii din jurul tău și, cel mai important, cu tine. Aceasta este o perioadă foarte bună pentru a scoate din suflet tot ce ai ținut ascuns, pentru a lucra cu emoțiile tale și pentru a te apropia și mai mult de cei la care ții.

Horoscop Gemeni

Ai nevoie de multă liniște

În ultima săptămână a lunii martie îți dorești foarte mult să te liniștești. Ai nevoie să iei o pauză de la tot, să faci un pas în spate și să fii doar tu cu tine. Să analizezi tot ce s-a întâmplat în ultima perioadă, să îți înveți lecțiile, să închizi acest capitol și să dai pagina pentru că te așteaptă un drum cu adevărat frumos.

Horoscop Rac

Ai nevoie să crezi cu tot sufletul în puterea ta

Universul vrea să știi că este alături de tine necondiționat. Crede în el, crede că totul va fi bine. Crede că ești mult mai puternică decât simți tu și luptă pentru a depăși obstacolele care stau în calea visurilor tale. Mergi mai departe, nu te da bătută.

Horoscop Leu

Ai nevoie să readuci liniștea în sufletul tău

Citeste si:
Pe 20 aprilie începe sezonul Taurului. În următoarele săptămâni se...
Pe 20 aprilie începe sezonul...

Luna martie a fost una destul de obositoare și agitată pentru tine, așa că încerci să profiți de ultima săptămână din ea pentru a regăsi pacea și a te liniști. Îți îndrepți atenția asupra activităților care te ajută să te reconectezi la sufletul tău și să fii în legătură directă cu emoțiile și stările tale.

Citește continuarea pe Kudika.ro.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 28 Martie 2022 - 11 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.