Bogdan de  la Ploiești a fost invitat în cadrul podcast-ului lui Damian Drăghici, dar a oferit și un al interviu în care a vorbit despre ocupația pe care o avea înainte de a ajunge celebru. Succesul lui nu a venit peste noapte, așa cum ar crede unii, ci a fost nevoit să muncească ani de-a rândul pentru a duce viața pe care o are acum. 

Bogdan de la Ploiești a fost fotbalist

Piesele lui Bogdan de la Ploiești au un succes imens, ajungând mereu în Trending. Aproape că nu există petrecere la care să nu se asculte cel puțin una dintre melodiile sale. Mulți ar spune că a avut noroc în viață și de aceea a ajuns atât de sus, dar el a confirmat că a fost nevoie de foarte multă muncă și ambiție pentru a reuși.

Pe vremea când era doar un adolescent, juca fotbal, dar nu se vedea făcând acest lucru pentru totdeauna, mai ales că nu câștiga banii suficienți de pe urma activității sale. La un moment dat, a fost nevoit să aleagă, iar drumul muzicii i s-a părut cel mai bun pentru el.

Artistul a avut noroc să fie înconjurat de oameni care l-au ajutat extrem de tare în carieră și care au înțeles care este mesajul pe care trebuie să îl transmită prin intermediul pieselor sale, dar și ce i se potrivește cel mai tare. Astfel, are o echipă mare în spate, fără de care a recunoscut că nu ar fi reușit să facă atât de multe lucruri frumoase.

"Am facut fotbal de performanța. Am ajuns locul unu in țara, eram in lotul național al Romaniei. (...) Părinții mei își doreau sa ajung fotbalist, insa a fost un moment când a trebuit sa aleg între fotbal și muzica pentru ca aveam nevoie de bani. Am ales muzica și uite ca am reușit, am ajuns unde sunt și sunt tare mândru ca lumea apreciază muzica la adevărat mea valoare.", a declarat Bogdan de la Ploiești, la Antena Stars.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 31 Decembrie 2021 - 02 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.