Eclipsa de Lună din data de 19 noiembrie se va produce în zodia Taurului. Astronomii anunță că este cea mai lungă eclipsă de Lună până la sfârșitul secolului, iar astrologii vestesc vibrații pozitive și o energie benefică pentru toate zodiile. 

 

Eclipsa de Lună din 19 noiembrie și Lună Plină în Taur

„Este și o opoziție Marte-Uranus pe aceeași axă pe care se formează eclipsa. Pe axa Taur-Scorpion. Și este o axa fixă și de condiționare”, a spus astrologul Cristina Demetrescu la Antena 3. .

„Suntem pe frecvența imprevizibilului. Deja am observat că sunt tot felul de fenomene care se întâmplă în ultima perioadă. Eclipsa se formează în Taur, care este semn de pământ și trebuie să ne așteptăm la tot felul de fenomene care au legătură cu pământul, dar și cu imprevizibilul. În această perioada critică, care durează cam trei zile cel puțin, această opoziție, vibrațiile sunt puțin mai neregulate și necontrolate.

Eclipsa de Lună ne pune în fața unor situații legate de bani, hrană și resurse. Este o ecuație pe care o s-o mai auzim și anul viitor. Pentru că trebuie să dăm mai multă importanță acestor lucruri. Suntem în fața unor situații-limită, în care probabil vom spune "ori la bal ori la spital".

Nehotărâții, în această perioada, se hotărăsc să facă lucrurile, pentru că nu mai merge așa. Deci, cumva, și ajută, eclipsa asta, să delimiteze puțin binele de rău, ca lumea să ia niște decizii într-un sens sau altul.

Afectează femeile mai mult, afectează emoțiile noastre, metabolismul, funcțiile endocrine, segmentul ORL și chiar fertilitatea. Nu aș recomanda intervenții chirurgicale, în ziua respectivă, nici pe zona ORL, nici stomatologice și nici pe funcția endocrină. Și Luna Plină predispune, are legătură cu hemoragiile.

Dacă mai punem și eclipsa, cu siguranță nu este perioada care trebuie. Cumva evitat acest moment. După acest moment, câteva din tensiunile anului ar putea să fie în descreștere”, a mai spus specialistul.

Citeste si:
Previziuni astrologice 16 - 22 mai 2022: Află ce îți rezervă astrele!
Previziuni astrologice 16 -...

De unde se poate vedea eclipsa de Lună

Eclipsa, una dintre cele mai frumoase din acest an și cea mai lungă din acest secol, va dura 3 ore și jumătate. Până în anul 2100, nicio altă eclipsă de Lună nu va mai dura atât de mult. Eclipsa de Lună din 19 noiembrie este o eclipsă parțială, deoarece umbra Pământului acoperă numai 97% din suprafața luminată a Lunii. Fenomenul nu este vizibil din România, ci poate fi urmărit din Asia, America, Australia și parțial din nordul Europei.

Lună Plină în Taur

În data de 19 noiembrie, Luna Plină din Taur se opune Soarelui din Scorpion, așadar cele două zodii sunt cele mai afectate. Eclipsa de Lună pe această axă atinge totodată zodiile care au elemente de Pământ și Apă, adică Racul, Fecioara, Capricornul și Peștii.

Citeste si:
Top 3 zodii care preferă relațiile deschise
Top 3 zodii care preferă...

Contextul astral în care se ridică Luna Plină din Taur este subliniat de tranzitul lui Mercur prin Scorpion și de conjuncția dintre Jupiter din Vărsător și Chiron din Berbec. În această perioadă, Venus trece prin Capricorn, iar Marte se află și el în Scorpion.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 18 Noiembrie 2021 - 11 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.