Cuadraturile dintre Lună și Chiron și Lună și Mercur ne transmit azi să fim mai cumpătați. În același timp, e o perioadă ideală pentru a ne face planuri de viitor sau să luăm o decizie importantă, moment amânat până acum.

Vibrația zilei, 12 octombrie

Astăzi, 12 octombrie, vom privi lucrurile în detaliu și ne vom concentra pe amănunte înainte să vorbim sau să acționăm. Este un moment ideal și pentru planuri, dar nu numai pentru a le creiona, ci și pentru a începe să le realizăm, pentru că vibrația zilei ține de materializare.

Partea și mai bună a zilei este că aproape tot ceea ce ne propunem poate avea o finalizare ușoară și rapidă. Singura condiție este să dăm dovadă de concentrare maximă, responsabilitate și organizare.

Important este să fim cumpărați indiferent de ocazie, fie că mergem la cumpărături, fie că suntem nevoiți să facem alegeri majore sau chiar și în simplele discuții cu prietenii.

Mesajul zilei pentru claritatea ta de la Vera Ingeborg

„Într-o anumită etapă a Călătoriei spirituale ajungi să experimentezi un balans continuu între fericire/ încredere și disperare/ lipsa de speranță. Faptul că vă apropiați vibrațional de 5D aduce, de asemenea, o stare în care te simți deconectat de tot și de toate: deconectat de ghizii tăi spirituali, de alte persoane, de vechea realitate, de vechile rutine, etc.

Acest lucru este normal atunci când vă croiți drumul către 5D și este, de fapt, un semn bun, care arată că ați făcut o treabă foarte bună în a da drumul acelor lucruri/ situații/ persoane care nu mai servesc Binelui vostru și că vă manifestați în toată autenticitatea voastră.

Acest balans între cele două extreme poate deveni uneori atât de intens, încât simțiți că nu mai puteți suporta, iar depresia poate să alterneze cu valurile intense de fericire. Repet: trecerea aceasta dintr-o extremă în alta este normală pentru procesul Ascensiunii.

Fructificați energiile care vă sunt disponibile și faceți-vă timp pentru a vă reevalua viața: observați cu ce și cu cine mai rezonați la acest moment, conștientizați ce și cine nu mai serveste Binelui vostru. Asumați-vă responsabilitatea pentru propria viață/ realitate. Cu cât faceți mai repede curățenie în viața voastră, cu atât mai repede vă apropiați de 5D”, Vera Ingeborg - sfatulparintilor.ro.

Citeste si:
Primăvara miracolelor: cele 3 zodii care vor simți adevărata magie...
Primăvara miracolelor: cele 3...

Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 12 Octombrie 2021 - 09 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.