Luna din Fecioară a aderat la un careu tensionat cu Mercur din Gemeni și la o opoziție cu Neptun din Pești, ceea ce înseamnă că ziua începe cu energie pozitivă pentru zodiile de Pământ, anume Taur, Fecioară, Capricorn. În schimb, pentru zodiile Mutabile, respectiv Gemeni, Săgetător și Pești, se anunță ghinion.

Horoscop zilnic: Previziunile pentru ziua de vineri, 18 iunie 2021

Berbec

Ziua îți va începe bine, dar există riscul să evolueze așa cum nu te-ai aștepta. E posibil să apară probleme de comunicare cu colegii de muncă sau să pierzi unele telefoane importante.

Taur

Este una dintre acele zile în care nu prea știi ce vrei, în care vrei să mulțumești pe toată lumea, dar riști să uiți de tine. Este posibil, deasemenea, să te lași dus de val și să faci unele achiziții care nu își au rostul acum.

Gemeni

Ziua începe cu o iluzie și îți dă impresia că lucrurile au revenit pe făgașul normal în planul vieții de familie, după o perioadă tensionată. Ar fi bine să nu îți faci speranțe prea mari, deoarece au rămas chestiuni încă nediscutate, în privința cărora nu s-a ajuns la o concluzie.


Rac

A doua parte a zilei îți va aduce probleme. E posibil să iasă la suprafață diferențe de mentalitate și de priorități ce se vor transforma în discuții aprinse. Ia în calcul argumentele care ți se dau azi.

Leu

Se poate să apară unele oportunități de suplimentare a veniturilor. Pe de altă parte, pentru unii nativi cu datorii există riscul ca acele cheltuieli pe care le suportă azi să fie mai mari decât sumele pe care le aduc aceste câștiguri. Încearcă să vezi partea plină a paharului. Banii vin și pleacă.

Fecioară

Îți începi ziua cu o stare de spirit bună, dar să mergi la vale. Se nasc discuții în contradictoriu între tine și persoana cu care colaborezi. Gândește-te dacă nu cumva ceva din atitudinea ta îi face pe ceilalți să își piardă cumpătul.

Balanță

Te-ai pus pe introspecție de parcă ai căuta sensul vieții. Nici oboseala nu te ajută prea mult așa încât să treci la acțiune, deci ar fi bună o pauză, fie ea cât de mică. Trebuie să faci ceva pentru ca dispoziția ta să se schimbe fiindcă urmează, din nou, zile cu multă muncă.

Citeste si:
Horoscop zilnic, miercuri, 1 septembrie 2021. Mercur intră în...
Horoscop zilnic, miercuri, 1...


Scorpion

Comunici eficient cu colegii și partenerul de viață; în general, cu persoanele care îți ies astăzi în cale. Spre seară, totuși, s-ar putea ca în discuțiile cu o persoană să apară unele inadvertențe. Vei trece cu bine peste dacă vei aborda o atitudine relaxată.

Săgetător

Ziua începe bine în plan profesional, dar va continua într-o manieră deloc pozitivă. Se poate să apară neînțelegeri între tine și superiorii tăi și, totodată, multă frustrare. De altfel, nici familia nu se arată prea înțelegătoare cu faptul că ai nevoie de spațiu și, mai ales, să îți sacrifici timpul tău liber pentru a te ocupa de lucrurile de la birou.

Capricorn

Prima parte a zilei va fi însorită pentru tine, dar de după-amiază încolo cerul se umple de nori. Ai multe de făcut atât la serviciu, cât și acasă. În plus, comunici greu cu colegii și cu partenerul. Încearcă să nu-ți pierzi cumpătul, doar ai mai trecut prin astfel de zile, nu?

Citeste si:
Zodii cu ghinion la bani. Nu reușesc să pună nimic deoparte
Zodii cu ghinion la bani. Nu...

Vărsător

Ai mare grijă la tendinția de a gestiona situațiile și pe cei din jur. Deși în mintea ta încerci să faci bine, se poate ca lucrurile să evolueze într-o direcție greșită. De asemenea, trebuie să dai dovadă de mai multă strictețe în ceea ce te privește. Cumpără-ți un lucru nou dacă îl dorești și îngrijește-te de sănătatea ta fizică și mentală.

Pești

Se anunță o zi cu de toate. Dimineața, tu și partenerul străluciți împreună și ai impresia că tot în această formulă puteți muta munții. Spre seară, însă, își fac loc unele tensiuni între voi. Încearcă să vezi ce se întâmplă. Ai răbdarea necesară de a-i da timp să se calmeze.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 17 Iunie 2021 - 04 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.