Luna a intrat în semnul Fecioarei, de unde îi trimite o opoziție lui Jupiter din Pești. Zodiile Mutabile, anume Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești, sunt puse în fața unei decizii greu de luat, în vreme ce zodiile Fixe, respectiv Taur, Leu, Scorpion și Vărsător, vor purta războaie aprige cu cei apropiați pe fond domestic.

Horoscop zilnic. Previziunile pentru ziua de joi, 17 iunie

Berbec

Vei avea parte de o zi grea la muncă. Stresul care s-a acumulat în ultima perioadă parcă atinge acum apogeul. Ești iritat și nu ai chef să stai la discuții. Unele planuri pe care ți le-ai făcut în urmă cu câteva zile nu pot fi puse în aplicare.

Taur

Îți e greu să te împarți între atribuțiile ce țin de casă și serviciu. În plus, te simți presat și de partenerul de viață sau copiii, care doresc să petreacă mai mult timp în preajma ta. E greu să mulțumești pe toată lumea, dar poți renunța oricând la unele activități în detrimentul familiei.

Gemeni

Îți e foarte greu azi să împaci cariera cu viața de familie. Te simți asaltat din toate părțile și nu mai ai energia de a face față tuturor. Demonstrațiile nu-și au locul azi, așa că împlică-te cum poți în activitățile pe care le ai în agendă și încarcă-te cu diplomație.


Rac

Astăzi se pot naște tot felul de dezbateri, fie de la bani, fie din cauza muncii, căreia îi acorzi mult timp, ori poate doar există unele tensiuni de mult în casă ce au rămas nediscutate. Cert este că furia ta te aduce în punctul de a leza destul de tare niște orgolii.

Leu

S-ar putea să te confrunți astăzi cu probleme de ordin financiar. În ultimele zile ai cheltuit fără măsură. Important este să nu îți stea mintea doar la asta. Sunt multe momente în viață când dai banii pe fereastră, deci lecția pe care trebuie să o înveți este că banii vin și pleacă.

Fecioară

Atitudinea partenerului de viață sau a unei persoane cu care lucrezi te calcă pe nervi, ceea ce te face să deschizi o ploaie de critici către cei din jur. Ar fi indicat să te gândești dacă este ceva premeditat ori dacă nu cumva exagerezi din cauza energiei nepotrivite pe care o ai azi.

Citeste si:
Horoscop zilnic, miercuri, 1 septembrie 2021. Mercur intră în...
Horoscop zilnic, miercuri, 1...


Balanță

Haosul guvernează ziua ta. Încearcă să ai o atitudine pe măsură, adică să nu depinzi de validări exterioare sau de ajutorul apropiaților. Altminteri, se poate ca lucrurile să se complice.

Scorpion

Simți să investești o bună parte din energia și timpul tău în planurile tale de viitor sau în viața socială, dar aceasta este o zi în care nu trebuie să neglijezi viața de cuplu. Învață să nu te mai refugiezi în muncă la greu și înfruntă problemele din plan amoros. De altfel, nici nu e vorba despre discuții grele, ci doar mici neînțelegeri sau o lipsă de timp acută cu care l-ai servit pe partener.

Săgetător

În plan profesional se întâmplă tot felul de lucruri și multe dintre ele au nevoie de intervenția ta. În plus, dacă nu intervii, acest lucru poate să determine urmări pe termen lung. Peste toate, astrele îți spun că zilele acestea ai ocazia de a te face remarcat.

Citeste si:
Zodii cu ghinion la bani. Nu reușesc să pună nimic deoparte
Zodii cu ghinion la bani. Nu...


Capricorn

Comunicarea nu va fi punctul tău forte azi. Lași loc de interpretări, aduci în discuție subiecte care poate pentru alții nu au sens și dai impresia că nu ești bine organizat. Nu ar fi rău să îți structurezi în minte ideile.

Vărsător

Te simți copleșit de treburile casei. Ai nevoie de ajutor, dar nici nu-l ceri fiindcă te-ai obișnuit să le faci pe toate singur. Gestionează-ți mai atent resursele. Deși pare surprinzător pentru tine, poți lăsa oricând covoarele neaspirate. A doua zi vor fi la fel.

Pești

Ceva din felul tău de a fi pare să îi deranjeze destul de mult pe partenerul de viață sau pe cei cu care lucrezi. Nu ai o atitudine fermă în fața unei probleme, lucru care iarăși îți aduce reproșuri. Motivul? Ai uitat să acționezi! Discută pe temele care scârțâie și dă-i bătaie!

Citeste si:
Mercur în Berbec activează schimbarea destinelor. Cum influențează...
Mercur în Berbec activează...

Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 16 Iunie 2021 - 12 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.