Soarele din Gemeni realizează un careu tensionat cu Neptun din Pești, iar Saturn retrograd din Vărsător aderă la același tip de aspect cu Uranus din Taur. Așadar, ne așteaptă o zi în care zodiile Mutabile, anume Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești riscă să fie duse de nas, iar cele Fixe, respectiv Taur, Leu, Scorpion și Vărsător, se regăsesc într-un impas.

Horoscop zilnic. Previziuni pentru ziua de miercuri, 16 iunie 2021

Berbec

Fii atent la informațiile cu care intri în contact astăzi. Este posibil ca unele dintre ele să fie eronate. Totodată, gândește-te de două ori înainte de a face o acțiune, dar mai ales în momentele când ești pus în fața unui angajament financiar. Te expui la riscuri inutile.

Taur

Nu e un moment bun să faci cheltuieli. Există un risc să te trezești cu o pagubă, să nu fi calculat corect ceva. În plan profesional, fii atent la relația cu superiorii tăi, căci s-ar putea să apară astăzi unele tensiuni greu de controlat.

Gemeni

Urmează noi contre la locul de muncă între tine, superiorii sau colegii. Faci față cu greu responsabilităților, deci este de înțeles dacă nu ai o dispoziție bună. Această atitudine te va împiedica să faci prograse mari.


Rac

Starea ta de spirit lasă mult de dorit și cel mai grav este că nu e doar o dispoziție trecătoare. Se întâmplă multe în viața ta pe toate planurile, iar nemulțumirile din sfera personală adâncesc nefericirea. Gândește-te la soluții, fie ele și drastice.

Leu

Urmează o tensiune pentru tine pe mai multe fronturi. Un proiect, o prietenie sau chiar relația cu un membru al familiei nu se mișcă în direcția potrivită. Ai de luat decizii importante, care pot avea ramificații pe viitor. Mai așteaptă un pic, totuși, iar până atunci analizează-ți pașii.

Fecioară

Astăzi trebuie să lucrezi mai mult atât în relația cu colegii, cât și în ceea ce privește legătura cu partenerul. Poți trece ușor peste neînțelegeri cu diplomație, așa că scoate-o la „atac”.


Balanță

Te așteaptă o zi dificilă atât la locul de muncă, cât și pe plan sentimental. De altfel, între tine și cei din jur mocnesc de multă vreme unele supărări. La serviu, de asemenea, s-ar putea să se complice câteva lucruri despre care credeai că sunt simple.

Citeste si:
Horoscop zilnic, miercuri, 1 septembrie 2021. Mercur intră în...
Horoscop zilnic, miercuri, 1...

Scorpion

Se întrevăd războaie aprige pe fond domestic azi. Nu e timp pentru certuri, așa că încearcă să aplanezi conflictele. Poate comunicarea scârțâie și nici empatia nu și-a mai făcut prezența de mult în casa voastră.

Săgetător

Va fi o zi tensionată per total, în care ai impresia că îți cade cerul în cap. Problema se poate să fie, de fapt, aceea că nu s-au discutat la timp unele motive de nemulțumire. Încearcă un dialog cu fiecare persoană.


Capricorn

Nu te lăsa mânat de impuls, iar la cumpărături rezumă-te la lista de cumpărături. Nu dispui de timpul și bugetul care să îți permită să faci greșeli, apoi să apelezi la compromisuri.

Vărsător

Ai mare grijă azi la cum îți gestionezi resursele. În plus, o idee bună este aceea de a încerca să dai dovadă de mai multă diplomație în unele discuții cu familia.

Citeste si:
Previziuni astrologice 16 - 22 mai 2022: Află ce îți rezervă astrele!
Previziuni astrologice 16 -...

Pești

Se poate să se nască azi discuții în contradictoriu între tine și unii membri ai familiei. Clarifică nelămuririle și s-ar putea să eviți dezbaterile care n-ar fi dus la nimic avantajos pentru niciunul dintre voi.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 15 Iunie 2021 - 11 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.