Înainte să ajungă în Leu, Luna din Rac a făcut o opoziție cu Pluto retrograd din Capricorn. Acest lucru înseamnă că zodiile Cardinale, adică Berbec, Rac, Balanță și Capricorn sunt puse în fața unor decizii greu de luat.

Horoscop zilnic. Previziunile astrale pentru ziua de marți, 15 iunie 2021

Berbec

Se anunță o zi dificilă pentru nativii Berbec. Aceștia nu se pot împărți între responsabilitățile de la muncă și angajamentele pe care și le iau față de familie. Ia toate lucrurile pas cu pas, dar nu îți neglija familia.

Taur

Este posibil să apară unele discuții în contradictoriu între tine și cei din jurul tău. Nu ai răbdare să asculți și nici empatia să înțelegi. Trage adânc aer în piept și vezi care e soluția, căci cert e că lucrurile nu pot rămâne așa. În a doua parte a zilei, ar fi magnific să îi vizitezi pe cei dragi, lucru care te va scoate din această stare.

Gemeni

Situația nu e excelentă din punct de vedere financiar, drept pentru care activitățile tale din următoarea perioadă ar fi recomandat să nu implice prea multe cheltuieli. În a doua parte a zilei, este posibil să primești un telefon sau o veste mult așteptată.


Rac

Se acumulează tensiuni în plan sentimental, ce riscă să conducă la multe probleme. Dacă te nemulțumește ceva, spune, dar pe un ton cald. Cei mai norocoși, în schimb, vor avea parte de oportunități de suplimentare a veniturilor.

Leu

Nu ești într-o formă prea bună azi și faci abuz din orice, de la mâncare la, poate, un pahar de alcool în plus. Încearcă să te îngrijești mai mult de sănătatea și starea ta psihică. În a doua parte a zilei petreci timp cu persoana iubită.

Fecioară

Astăzi te simți copleșit. Simți că nu te poți împărți între casă și serviciu și începi să îți verși neplăcerile pe cei din jurul tău, ceea ce va duce mai mult ca sigur la dispute. Nu uita că sunt zile, chiar și perioade, când e normal ca toate să nu iasă perfect. Relaxează-te puțin!


Balanță

De multă vreme familia nu mai e prioritatea ta, schimbare ce aduce tensiuni. Poate ar fi mai bine să lași câteva treburi de azi pe mâine și să te concentrezi pe cei dragi. Poți recupera timpul pierdut!

Citeste si:
Primăvara miracolelor: cele 3 zodii care vor simți adevărata magie...
Primăvara miracolelor: cele 3...

Scorpion

Se pot încinge spiritele destul de repede astăzi. Lasă temele sensibile pe data viitoare, când și aspectele astrale vor fi favorabile. Pe de altă parte, este o zi bună să începi să îți aranjezi prioritățile.

Săgetător

Cheltuielile ar trebui păstrate azi la un nivel minim, așa că gândește ce ai putea face ca să nu intri în bugetul destinat pentru zilele negre. Dacă te simți încărcat, e recomandat să te confesezi cuiva apropiat.


Capricorn

Tensiunea stă să erupă între tine și partenerul de viață. Învață să lași de la tine și să folosești în discuții un alt ton. Desigur că nu este ușor să vezi că tu și cel drag nu sunteți compatibili total, dar aceste diferențe pot fi benefice.

Vărsător

Este posibil să nu fii într-o dispoziție prea bună azi. Poate că ți-a fost pricinuită o supărare sau ai alte probleme interioare, probabil chiar de natură medicală, care îți alterează starea de spirit. Spre seară te-ai putea simți mai bine.

Citeste si:
Horoscop zilnic, miercuri, 1 septembrie 2021. Mercur intră în...
Horoscop zilnic, miercuri, 1...

Pești

Astăzi îți este greu să mulțumești pe toată lumea. Ți-ai luat cam multe angajamente în ultima vreme și simți că nu le poți duce la capăt. Fii mai atent data viitoare, așa încât cei dragi să nu sufere că nu se pot baza pe tine.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 14 Iunie 2021 - 02 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.