Se formează un fenomen de Lună Nouă în Gemeni, eveniment astral care, în cazul zodiilor Mutabile, vine la pachet cu un impact puternic. Nativilor născuți sub semnele Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești le sunt schimbate coordonatele.

Horoscop zilnic: Luna Nouă în Gemeni. Previziunile astrale pentru ziua de vineri, 11 iunie 2021

Berbec

În cazul tău, casa comunicării din horoscopul general este vizată astăzi de Luna Nouă. Acest lucru înseamnă că interacțiunile cu cei din jur vor juca un rol important în perioada ce urmează. Reușești să consolidezi relații care îți vor fi benefice pe viitor și intri în posesia unor informații de folos.

Taur

Luna Nouă se formează azi în casa banilor și a bunurilor. Te intersectezi cu mai multe oportunități de suplimentare a veniturilor. Reușești să acoperi niște goluri în buget pentru care ți-ai făcut multe probleme.

Gemeni

Luna Nouă se formează în semnul nașterii tale, ceea ce însemană că te vei concentra mai mult pe propria persoană. Se poate să îți faci o schimbare de look sau să îți schimbi garderoba. Profită de aceste oportunități!

Rac

Casa subconștientului tău este vizată de fenomenul astral numit. Revin în peisajul actual situații ori persoane care nu mai fac parte din viața ta. Ești provocat să te ocupi de unele aspecte pe care le-ai ignorat, lucru benefic fiindcă acestea se cer mânuite pentru ca tu să poți trece mai departe.

Leu

Îți faci planuri!. Simți că unele idei de viitor, pe care încerci să le conturezi de mult, pot fi îndeplinite, așa că te lai o mai mare atenție. Astrele spun că merită să investești timp și energie în ceea ce ai în minte.

Fecioară

Casa carierei este vizată de Luna Nouă în cazul tău. Pui accentul pe domeniul în care activezi și vrei să promovezi. Apar oportunități să te remarci și să le arăți superiorilor tăi că poți mai mult. Se conturează o pantă ascendentă în acest sector al vieții.

Citeste si:
Horoscop zilnic, miercuri, 1 septembrie 2021. Mercur intră în...
Horoscop zilnic, miercuri, 1...

Balanță

Luna Nouă intră în casa filozofiei de viață, a călătoriilor și studiilor. Pentru unii nativi, acest fenomen astral poate conicide cu perioada de concediu sau finalizarea unor studii. În cazul altora, poate fi vorba despre debutul unui proces birocratic complicat.

Scorpion

Scorpionii se concentrează în următoarea perioadă pe relații și bani. Ar fi bine să ia în calcul ideile partenerului de viață sau ale unei persoane de încredere. Un sfat din partea astrelor este să dea dovadă de mai multă transparență și să comunice mai mult.

Săgetător

Dacă au existat tensiuni între tine și jumătatea ta în ultima vreme, ar fi cazul să apelezi la o altă abordare. Aspectul astral susține mișcarea, iar în acest fel sigur vei evita mai ușor disputele.

Capricorn

Casa muncii este vizată de Lună în cazul tău. Urmează să faci schimbări în ceea ce privește organizarea și mai ales în privința legăturii dintre muncă și acasă. Până acum, le-ai pus laolaltă, lucru ce s-a observat a fi eronat.

Citeste si:
Zodii cu ghinion la bani. Nu reușesc să pună nimic deoparte
Zodii cu ghinion la bani. Nu...

Vărsător

În aceste zile te ocupi exclusiv de familie. Îți e ușor să comunici cu cei dragi și nu te mai poticnești ca alte dăți în diferențele de mentalitate. Vei face unele vizite ce îți vor încânta sufletul.

Pești

Luna Nouă se perfectează în casa iubirii și a copiilor, prilej pentru a petrece mai mult timp cu familia. În ultima vreme, nu au fost prioritatea ta, ceea ce s-a observat. De asemenea, ai în plan să te muți sau, oricum, să faci o schimbare în plan locativ.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 10 Iunie 2021 - 10 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.