Luna din Gemeni a aderat la un careu tensionat cu Jupiter din Pești, ceea ce înseamnă că zodiile Mutabile, adică Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești, sunt în pericol să li se prăbușească cerul în cap. Riscă să fie păcălite, să-și facă speranțe false.

Horocop zilnic. Previziunile astrelor pentru ziua de joi, 19 iunie 2021

Berbec

Mare atenție la ce informații primești azi, căci s-ar putea să fie greșite sau chiar menite să te îndepărteze de la drumul tău. Consultă mai multe surse și sfătuiește-te cu oamenii dragi.

Taur

Nu e o zi bună să lucrezi cu banii, orice ar fi. De altfel, e bine să te ții departe până și de magazinele alimentare. Folosește-te de ce ai în casă, consumă, apoi investește. Trebuie să dai dovadă de mai multă precauție și dacă un prieten dorește să îl împrumuți.

Gemeni

Faci față greu responsabilităților de la muncă. E miercuri, dar simți că e vineri. Ești copleșit fiindcă nu ți-ai dat răgaz. Nici nu mai știi cum arată relaxarea. Lasă totul pe mâine și cocnentrează-te pe starea ta de spirit.


Rac

Te confrunți cu unele probleme în cuplu, care domnesc în casa ta de multă vreme. Ești obosit și pur și simplu vrei să renunți, dar nu o faci. Află că, în viitorul apropiat, e nevoie de o decizie. Gândește-o de acum!

Leu

Un proiect sau o relație foarte importantă se confruntă astăzi cu un moment de cumpănă. Ai încercat să ignori prea mult aceste probleme și iată că acum le-a venit timpul. Gândește-te ce ar fi cel mai bine să faci și analizează fiecare scenariu.

Fecioară

Ai grijă să nu aduci acasă problemele de la muncă, altminteri se întrevede o discuție serioasă cu partenerul. Se anunță unele situații neplăcute și la serviciu. Nivelul de productivitate de care dai dovadă nu e cel mai bun și nici comunicarea nu e pe o curbă ascendentă.


Balanță

Te așteaptă o zi aglomerată și stresantă. Nu-ți vezi capul de treburi, lucru care te sufocă și te face recalcitrant. S-ar putea să nu realizezi prea multe astăzi. Important este să nu te îngrijorezi fiindcă lucrurilor, în cel mai scurt timp, vor intra pe un făgaș normal.

Citeste si:
Horoscop zilnic, miercuri, 1 septembrie 2021. Mercur intră în...
Horoscop zilnic, miercuri, 1...

Scorpion

Tensiunea plutește în aer în sectorul amoros. Apelează la un dialog deschis, purtat pe un ton jos, și totul se va repara. Dacă îți place de o anumită persoană, trebuie să ai grijă cât de departe te duci înspre aceasta. Nu e un moment favorabil pentru a lega conexiuni.

Săgetător

E o zi tensionată în familia ta. Cineva are un comportament care te deranjează, iar în alte cazuri poate fi vorba despre o chestiune de ordin casnic care generează dispute. Această situație ți-ar putea afecta randamentul la serviciu.


Capricorn

Se întrevăd contre pe plan profesional. Ai puncte diferite de cele ale colegilor și nu vrei să renunți la ideile tale ori să ajungi la un compromis. Oricum ar fi, încearcă să eviți discuțiile care ar putea conduce la polemici.

Vărsător

S-ar putea să întreci măsura cu cheltuielile. Răsfață-te, dar cu măsură. De asemenea, tot azi se anunță o vizită plăcută. Fie ai un oaspete special, fie te duci să revezi pe cineva drag.

Citeste si:
Zodii cu ghinion la bani. Nu reușesc să pună nimic deoparte
Zodii cu ghinion la bani. Nu...

Pești

De obicei, nu îți este greu să accepți diferențe de viziune între tine și oamenii care te înconjoară, dar azi ești scorțos și vrei ca totul să se întâmple după coordonatele date de tine. În paralel, deși nu ești în cea mai bună stare pentru a construi, discută cu partenerul despre problemele voastre Ai lăsat un subiect în paragină prea multă vreme.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 9 Iunie 2021 - 11 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.