Începutul de săptămână vine cu o conjuncție a Lunii cu Uranus în Taur și cu un careu tensionat al acesteia cu Saturn retrograd din Taur, ceea ce înseamnă că zodiile Fixe, anume Taur, Leu și Scorpion, se confruntă cu lipsuri și piedici mari.

Horoscop zilnic, marți, 8 iunie 2021

Berbec

Ar putea apărea probleme legate de investițiile făcute nu de mult. Cel mai probabil, sunt insuficiente, lucru care te face să te frămânți. Încearcă să nu te lași guvernat de această grijă fiindcă lucrurile s-ar putea îndrepta foarte curând.

Taur

S-ar putea să ai parte de unele situații mai complicate în plan profesional astăzi. Relația cu superiorii scârțâie, iar tu nu ești dispus să mai suporți unele acțiuni venite din partea acestora. Nu vei reuși să rezolvi toate problemele acum. Dă timp situației și ia o mică pauză, mai ales în gânduri.

Gemeni

Nu ai o dispoziție prea bună. Se poate să fie vorba despre o dezamăgire sau probabil că ai parte de o zi mai grea la muncă. Oricum, trebuie să faci eforturi pentru a ieși din această stare. Fii mai selectivi cu oamenii cu care intri în contact.


Rac

Se anunță un impas mare în ceea ce privește un proiect sau o relație mai veche. Ești conștient că trebuie să renunți la anumite lucruri pentru ca situația să revină la normal. Ai timp pentru a o aduce pe făgașul dorit.

Leu

Zi grea și pentru nativii zodiei Leu. Aceștia trebuie să încerce mai mult să nu aducă acasă comportamentul de la muncă. Problemele de relaționare între tine și partener se adâncesc. Ai timp să cauți soluții pentru a-ți salva dragostea.

Fecioară

S-ar putea să ai parte de o zi aglomerată la locul de muncă. Nivelul de stres la care ești supus este destul de mare și trebuie să faci eforturi pentru a face față tuturor sarcinilor trasate astăzi, altminteri riști să somatizezi toată această presiune și să o resimți în plan fizic.


Balanță

Se întrevăd tensiuni între tine și partenerul de viață sau copiii, care ar putea avea legătură cu un eveniment recent ce te-a întristat și pus pe gânduri. Cert e că această situație arată clar că nu comunici deschis cu cei dragi.

Citeste si:
Pe 20 aprilie începe sezonul Taurului. În următoarele săptămâni se...
Pe 20 aprilie începe sezonul...

Scorpion

Se manifestă o atmosferă tensionată în planul vieții de familie din cauza unei chestiuni de ordin casnic sau locativ. Nu e un moment potrivit pentru a discuta despre neînțelegeri. Îți este recomandat ca astăzi să fii doar diplomat și să revii asupra situației când apele se vor liniști.

Săgetător

Unele discuții în contradictoriu îți vor ruina prima parte a zilei. Spre seară, lucrurile s-ar putea schimba. Reușești să te detașezi puțin, iar un om drag îți îndepărtează ușor energia negativă.


Capricorn

Ai grijă la bani fiindcă s-ar putea să te lași dus de val într-un moment nepotrivit, iar contextul în care te afli nu este nici pe departe cel favorabil. Mergi pe simplu astăzi.

Vărsător

Armonia din familie se transformă astăzi în tensiune. De altfel, și tu ești într-un moment în care treci mai greu cu vederea unele acțiuni pe care în alte zile le-ai fi ignorat rapid. Există riscul să se ajungă la unele conflicte aprinse pe teme de interes casnic ori domestic. Amână discuțiile de reconciliere pe altă zi.

Citeste si:
Zodii cu ghinion la bani. Nu reușesc să pună nimic deoparte
Zodii cu ghinion la bani. Nu...

Pești

Nu apleca urechea la gura târgului. Oamenii se cocoață adesea în vârful imaginației. Nu e indicat să decizi pe baza a ceea ce cineva a spus fără să aibă argumente. Ascultă-ți intuiția.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 7 Iunie 2021 - 12 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.