Horoscop 2 Iunie 2021 15:24

Infidelitatea este, după cum știm cu toții, o realitate cu care am putea fi de acord sau nu. Potrivit unui studiu, femeile sunt cele mai îngrijorate atunci când vine vorba de infidelitate și caută să evite situațiile de acest fel. De asemenea, unele zodii pot fi mai predispuse să „dea frâu liber” diferitelor experiențe în afara relațiilor sau căsătoriilor, iar acesta este principalul motiv pentru care ar trebui să știm, în calitate de femei, care sunt cei mai infideli bărbați din horoscop. Luând în considerare studiile astrologilor, cele mai „tentate” zodii sunt cele cu ascendent în Soare, Lună, Venus și Marte.

Berbec
Unul dintre cei mai infideli bărbați din horoscop este Berbecul deoarece are o stare ușor visătoare și este născut sub semnul astral permanent în căutarea escapadelor, provocărilor, noilor experinețe de natură sexuală și sentimentală. Berbecul este cel mai bun partener pentru relațiile extraconjugale fiindcă este pasional și mereu pregătit să încerce gustul noilor tentații. Mai mult decât atât, va căuta întotdeauna o femeie care îi va putea valida valoarea și puterea. Berbecii, cei mai infideli bărbați, își pierd interesul pentru parteneră după ce câștigă dragostea acesteia.

Cei mai infideli bărbați – Taur

Cunoscuți ca fiind dependenți de stabilitate, inclusiv de cea materială, bărbații născuți în zodia Taur sunt pe lista cu cei mai infideli bărbați din horoscop. Taurul este obișnuit să privească obiectele ca pe un simbol care le amintește de persoana care îl posedă, adică femeia de lângă ei, iar acest lucru te va ajuta să afli dacă te înșală sau nu. Chiar și așa, se știe faptul că bărbații din această zodie ar putea da mai multe semne pentru care să fie considerați cei mai infideli bărbați.

Scorpion

Deși este un semn fix, Scorpionul este printre cei mai infideli bărbați din zodiac, pentru că instinctele sale erotice sunt exacerbate și nu-și poate stăpâni pasiunile dezlănțuite. Dacă ai un iubit Scorpion, probabil că n-o s-o afli niciodată dacă înșală, căci știe foarte bine să păstreze secrete. În general, când este într-o relație fericită, Scorpionul nu înșală niciodată, chiar dacă simte dorință pentru anumite femei. Este bine de știut că, dacă simte distanțare emoțională, șansele de a intra în tot felul de aventuri sunt destul de mari. Dacă, totuși, îl prinzi înșelându-te, cel mai probabil n-o va mai face a doua oară, pentru că trece printr-un fel de criză, care îl poate transforma în totalitate.

Cei mai infideli bărbați – Pești

Cei din zodia Pești se regăsesc, de asemenea, pe lista cu cei mai infideli bărbați din horoscop. Sunt sensibili, empatici, visători și foarte creativi, motiv pentru care trăiesc în propria lor lume, una a fanteziilor, total diferită de cea reală. Bărbații din zodia Pești vor trăi întotdeauna cu impresia că o relație extraconjugală este în strânsă legătură cu soarta, considerând că nu sunt vinovați cu absolut nimic. Mai mult decât atât, aceștia sunt experți în a spune minciuni, lucru pe care îl fac cu o seninătate greu de imaginat: deci nu îți vei da seama niciodată că în viața lor ar mai putea exista o femeie. Dacă vei descopei că te înșală, va juca rolul victimei și va da vina pe tine pentru tot ceea ce a făcut.

Citeste si:
Psihologii dezvăluie cele 15 calități pe care femeile le caută în...
Psihologii dezvăluie cele 15...

Săgetător

Săgetătorul are nevoie de acțiune și aventură, de aceea este considerat unul dintre cei mai infideli bărbați din horoscop. Este, de asemenea, un spirit liber. Personalității sale îi este asociată spontaneitatea. Singura greșeală pe care o poate face partenera lui este de a-l ține legat de domiciliu, ignorând faptul că are nevoie de independență, spațiu și că urăște scenele de gelozie. Dacă va fi prins că a înșelat, nu se va considera niciodată vinovat.


Despre autor:


Ultima actualizare: 2 Iunie 2021 - 04 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.