Venus a intrat în semnul Racului, pe care îl tranzitează până în data de 27 iunie, când ajunge în Leu. De-a lungul călătoriei sale, zodiile Berbec, Rac, Balanță și Capricorn se deschid mai mult față de cei dragi și încearcă să fie mai bine conectate la propriile sentimente.

Horoscop zilnic, joi, 3 iunie 2021. Venus a intrat în Rac: Efectele asupra fiecărei zodii

Berbec

Venus intră în casa familiei, ceea ce înseamnă că, în perioada următoare, predomină în cuibul tău o atmosferă liniștită, cu armonie în raport cu persoanele iubite. Totuși, dacă apar tensiuni, află că este nevoie de eforturi comune pentru a schimba lucrurile.

Taur

Casa comunicării este vizată de Venus în cazul tău. Acest lucru te ajută să dai dovadă de mai multă carismă în interacțiunea cu cei din jur. Norocul va fi de partea ta în următoarea perioadă. Important este să deschizi ochii și să vezi șansele.

Gemeni

Venus și-a făcut intrarea în casa banilor și a bunurilor. Săptămână următoare este posibil să te intersectezi cu multe oportunități de a-ți suplimenta veniturile. Pe de altă parte, s-ar putea ca unele dintre ocaziile întâlnite să implice riscuri pentru care nu ești pregătit.


Rac

Venus a ajuns în semnul nașterii tale, ceea ce te va ajuta să ai mai multă încredere în forțele proprii. Ești mai sociabil și te faci plăcut mai ușor. E un moment bun să te ocupi de tine, poate să îți faci o schimbare de look.

Leu

Te gândești mai des decât de obicei la greșelile făcute în cuplu, poate chiar la un fost partener. Pentru anumiți nativi, acest tranzit făcut de Venus poate veni la pachet cu persoane din trecut cu care nu și-au încheiat socotelile.

Fecioară

Ținta lui Venus, în cazul tău, este viitorul. Îți faci planuri pentru un eveniment și proiectezi...și tot proiectezi, dar nu treci la acțiune. E bine să îți analizezi pașii, dar și mai bine este să și faci o mișcare în consecință. Ia frâiele și folosește-te de intuiție dacă nu te simți pregătit să iei o decizie.


Balanță

Venus pornește azi în casa carierei din horoscopul tău general, ceea ce te va ajuta să ai mai multă vizibilitate în plan profesional în următoarea perioadă. Ai putea observa și o îmbunătățire în ceea ce privește relația ta cu superiorii.

Citeste si:
Horoscop zilnic, miercuri, 1 septembrie 2021. Mercur intră în...
Horoscop zilnic, miercuri, 1...

Scorpion

Venus ajunge azi în casa filozofiei de viață, a călătoriilor și planurilor. Dacă ești implicat într-o relație la distanță, este posibil să apară schimbări dorite, de altfel. Tranzitul acesta coincide cu o perioadă bună pentru concedii, dar și pentru studii.

Săgetător

Casa relațiilor și a banilor este vizată de Venus pentru tine. Urmează o perioadă prolifică pentru parteneriate profesionale, dar și pentru inițiative care presupun finanțe. De asemenea, s-ar putea să observi că îți ește mai ușor să comunici cu superiorii tăi.


Capricorn

Venus face mișcări în casa parteneriatelor, ceea ce înseamnă că urmează o perioadă prolifică pentru relația de cuplu. De asemenea, vor apărea tot felul de evenimente care vă vor apropia de cei dragi. Ajungeți la compromisuri sănătoase pentru relația voastră.

Citeste si:
Cum reacționează zodiile atunci când dau de greu. Care e cel mai...
Cum reacționează zodiile...

Vărsător

Venus e în casa muncii și a sănătății, semn că te vei bucura de mai multă armonie în plan profesional. Urmează și un eveniment fericit în viața ta, poate o reîntâlnire cu un om drag. Odată cu ea, vei avea parte și de câteva zile de repaus și relaxare.

Pești

Venus progresează în casa iubirii și a copiilor, ceea ce înseamnă că îți vei îmbunătăți relația cu cei dragi. De asemenea, tot în perioada următoare reușești să te revanșezi față de persoana iubită, căreia nu i-ai spus și arătat atât de des că o iubești.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 2 Iunie 2021 - 12 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.