„Arta seducției” este o carte pe care 5 dintre cele 12 zodii ale horoscopului european nu ar trebui să o citească, deoarece s-au născut pentru a vrăji. În această chestiune, la fel ca în jocurile de putere, accentul cade pe detalii, care sunt de cele mai multe ori nonverbale. Ele sunt semnele care inițiază atingeri pentru a cuceri, dacă își doresc, chiar și lumea.

Top 5 cele mai seducătoare femei din zodiacul european

Taur

Ea este guvernată de planeta Venus, zeița senzualității și a feminității. Îi place să fie curtată și își folosește toate armele pentru a-și arăta senzualitatea. Cele născute sub acest semn sunt adesea voluptoase și au buze pline. La prima vedere, ele par timide, dar când ajung să capete încredere în ele își scot la iveală toate armele seducției.

Rac

Doamnele născute în zodiac Rac sunt guvernate de Lună, ceea ce le oferă o senzualitate debordantă. Ele au forme apetisante și petrec multe ore pentru a se răsfăța și îngriji. Femeia Rac va fi tot timpul ca scoasă din cutie pentru partenerul ei, aceasta fiind una dintre metodele pe care le aplică pentru a-și ține jumătatea aproape.

Leu

Femeia Leu își cunoaște bine atuurile și nu o vei găsi niciodată nepregătită ori fără chef de o partidă de amor. Debordează de pasiune și feminitate, aspecte apreciate de domni. De asemenea, este o femeie afectivă și sufletistă, care își poate pune inima pe tavă în fața celor pe care îi îndrăgește.

Balanță

Femeile născute sub semnul Balanței se nasc cu un farmec aparte fiindcă sunt cele mai seducătoare femei ale zodiacului. Ajutate de Venus, ele reușesc să își cunoască toate cotloanele sufletului și să își pună în valoare calitățile, în vreme ce-și ascund defectele.

Scorpion

Este drept că rareori femeia Scorpion impresionează printr-o frumusețe răpitoare, dar are multe alte lucruri de oferit. Plusează prin priviri seducătoare și gesturi senzuale. Totuși, de multe ori pasiunea ei este inconștientă, dorind, de fapt, să iasă în evidență prin inteligența ei sclipitoare.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 1 Iunie 2021 - 11 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.