Multe femei visează să aibă alături bărbați puternici. Tot cele mai multe dintre ele nu sunt mulțumite de partenerii lor: sunt slabi, au salarii mici, nu reacționează. Există o sumedenie de sfaturi din partea specialiștilor despre cum ai putea găsi pe cineva care să te completeze perfect. Dacă niciunul nu a funcționat, în calcul rămân astrele, care au alcătuit un top 5 zodii de bărbați lângă care oricine s-ar simți bine.

Scorpion

Nativul zodiei Scorpion se află în topul celor mai puternici bărbați ai zodiacului european. Guvernat de planetele Pluto și Marte, bărbatul Scorpion este misterios, știe pe unde să calce și încropește cele mai bune planuri pentru a cădea în picioare în momentele de tensiune. De altfel, Scorpionii nu renunță de fel prea ușor atunci când întâmpină dificultăți în cale, ci își continuă drumul și renasc din propria cenușă. Ei nu pot fi niciodată manipulați fiindcă au o intuiție excelentă.

Leu

Bărbații din zodia Leu, populari și competitivi, reușesc de cele mai multe ori să obțină succesul și să dețină puterea. E clar că au abilități de lider, dar și o dorință puternică de a câștiga mereu. Tot aceasta îi face să nu se dea niciodată bătuți atunci când le e greu. De asemenea, dețin un autocontrol fantastic și se pot concentra chiar și în condiții de stres. Ei au talent în afaceri.

Retail jobs

Berbec

Impulsiv, dar original și plin de energie, bărbatul din zodia Berbec se numără printre cei mai puternici nativi ai zodiacului. Calitatea supremă a celor născuți sub acest semn este curajul. Nu se tem de nimic și preiau inițiativa, chiar și atunci când trebuie să iasă din zona de confort.

Taur

Taurii sunt calmi și stăpâni pe sine. Ei știu foarte clar ce își doresc și urmează intransigenți autostrada pe care au pășit. Capacitatea lor de a ieși învingători chiar și în cele mai dificile situații este cea care le aduce întotdeauna succesul. De altfel, ei pot lupta în continuare și după ce toți din jurul lor și-au depus armele. Puterea lor stă în cel de-al șaselea simț pe care îl dețin.

Rac

Deși definiți ca fiind o zodie sensibilă, cei născuți sub semnul Racului sunt perseverenți atunci când își găsesc un scop. Aceștia reușesc să realizeze lucruri incredibile în viață datorită capacității atipice și aproape nebunești de a se concentra asupra obiectivului lor.

Citeste si:
TOP 5 destinații uimitoare de nuntă
TOP 5 destinații uimitoare de...

Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 28 Mai 2021 - 10 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.