Venus din Gemeni face un careu tensionat cu Neptun din Pești. Acest aspect astral înseamnă că zodiile Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești riscă să le fie trădată încrederea azi.

Berbec

Dacă astăzi ți se fac promisiuni, ia în calcul posibilitatea ca acestea să nu fie respectate. Precaut trebuie să fii și în fața unor vești pe care este posibil să le primești. Deși în aparență sunt bune, s-ar putea, de fapt, să fie înșelătoare.

Taur

Nu îți lua angajamente pe termen lung. Astăzi ar fi indicat să te gândești de două ori înainte de a face un lucru. În plan social, astrele îți recomandă să nu forțezi o prietenie care a depășit termenul de valabilitate, deoarece nu vă face bine niciunuia dintre voi.

Gemeni

Se întrevăd tensiuni între tine și unul dintre superiori. Poate că ți se atribuie sarcini care nu fac parte din fișa postului tău sau pur și simplu nu sunteți compatibili. În cazul altor nativi, se poate să fie vorba despre o responsabilitate mai mare la locul de muncă.


Rac

Nu ești într-o dispoziție prea bună, dar acest lucru nu înseamnă că îți este ruinată întreaga zi. Te poți remonta ușor și poți reveni pe traiectoria creionată anterior. Ține doar de tine! Este greu de spus ceea ce te aduce în această situație, dar cert este că ai avut zile mai bune săptămâna asta, iar vineri nu este una dintre ele.

Leu

Astăzi, în viața ta se întâmplă lucruri care îți demonstrează că unele evenimente importante pentru tine nu evoluează în direcția dorită. Poate fi vorba despre o relație de prietenie, de un proiect, de locul de muncă. Încearcă să îți faci timp pentru a reflecta asupra situației.

Fecioară

S-ar putea contura dezechilibre în raportul de forțe în relația de cuplu sau la muncă. De altfel, dacă te uiți în spate, poți vedea baza problemelor. Găsește-ți curajul să deschizi o discuție pe care ai evitat-o. Este posibil ca la mijloc să se fi strecurat doar confuzie.

Citeste si:
Pe 20 aprilie începe sezonul Taurului. În următoarele săptămâni se...
Pe 20 aprilie începe sezonul...


Balanță

Te așteaptă o zi grea la serviciu, cu tot felul de provocări care te vor seca de vlagă. De altfel, s-ar putea ca tot ceea ce ți-ai propus astăzi să se ducă pe apa sâmbetei. Nu dispera! Poți face tot ceea ce ți-ai propus și de mâine încolo. Important este să îți analizezi mai bine pașii.

Scorpion

Ai în față o zi complicată în raport cu familia sau copiii. Nu știi ce anume a cauzat tensiunile așternute astăzi și poate că nu ești nici în cea mai bună dispoziție pentru a repara asta. În orice caz, nu va fi deloc ușor să eviți un conflict sau o ploaie de reproșuri. Focul se va stinge odată cu lăsarea nopții.

Săgetător

Nu se arată o zi prea reușită în plan familial. Unele chestiuni de ordin domestic scot la iveală incompatibilități serioase de viziune între tine și partener. Rezolvarea acestei situații s-ar putea să fie în mâinile tale. Impune-ți ideile într-o altă manieră.

Citeste si:
Culiță Sterp știe cine i-a furat seiful plin de bani: „Am avut...
Culiță Sterp știe cine i-a...


Capricorn

Unii nativi s-ar putea confrunta astăzi cu probleme tehnice care îi vor scoate din minți. În cazul altora, s-ar putea produce un schimb de replici tăioase cu un coleg de muncă. Încearcă să te gândești la finalitatea discuțiilor.

Vărsător

Nu te abate de la lista de cumpărături. Nu stai grozav cu banii, mai ales luând în calcul planurile pe care le ai. Dacă, totuși, este vorba despre o zi de naștere, fă câteva cercetări și cumpără-i sărbătoritului ceva simbolic.

Pești

Sunt anunțate fulgere între tine și unul dintre membrii familiei. În definitiv, nu se arată o zi prea reușită, mai ales dacă iei totul în nume personal. De asemenea, astrele îți recomandă să nu te culci pe o ureche în ceea ce privește evoluția ta.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 27 Mai 2021 - 11 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.