Astrele prevestesc pentru ziua de joi, 27 mai 2021, câteva descrieri generale. O zodie trebuie să fie atentă la oamenii care îi ies astăzi în cale pentru că unele persoane din trecut se pot întoarce în viața lor. Totul se întâmplă pentru a elucida un mister. O alta, în schimb, primește semne din partea sănătății. Este recomandat să se apuce de sport și dietă.

Berbec

Fii atent la alarmele pe care ți le trasmite corpul. De multe ori, el ne înștiințează asupra unui aspect ce se poate deteriora în timp dacă nu îi acordăm atenție. Caută echilibrul, fă puțină mișcare și treci la o dietă mai sănătoasă.

Taur

Nu căuta motive pentru a crea conflicte în planul amoros. Și așa în ultima perioadă a fost șubred. Ești irascibil și te deranjează orice lucru, chiar și o farfurie lăsată nesplălată în chiuvetă.

Gemeni

Cineva te taxează azi pentru greșelile făcute, deși involuntar, lucru care te supără puternic. Încearcă să iei partea bună a lucrurilor. Continuă-ți drumul în a-ți găsi echilibrul. Faci ceea ce trebuie.


Rac

Colegii te invidiază pentru ceea ce reușești să faci. Arată-le în continuare de ce ești în stare. Nu faci rău nimănui, doar demonstrezi că ești competent pentru postul tău.

Leu

Căutarea unui loc de muncă îți dă bătăi de cap. Te simți copleșit de neregulile care s-au revărsat în viața ta în ultima perioadă. Nu este momentul să cedezi! Plângi, scutură-te și ia-o de la capăt.

Fecioară

Ai băut prea puțin lichide și ai făcut exces de alimente nesănătoase, lucru care te-a secat de energie. Acordă-ți atenție și învață că echilibrul este cheia. Nimic nu contează mai mult ca sănătatea.


Balanță

Astăzi trebuie să îți duci toată atenția spre comportamentul partenerului de viață. Ceva s-a schimbat în atitudinea lui. Încearcă să faci pași spre el, pentru a discuta despre modificările suferite și a găsi o soluție.

Scorpion

Nu rata noile oportunități care vor veni astăzi. Ești în cea mai bună formă a ta și poți semna un contract important. De asemenea, se anunță contre la locul de muncă.

Citeste si:
De ce are nevoie fiecare zodie în săptămâna 22-28 aprilie
De ce are nevoie fiecare...

Săgetător

Concentrează-te asupra liniștii tale interioare. Nu mai ai randamentul de odinioară fiindcă te-ai neglijat. Este un moment bun să faci mici schimbări în viața ta, poate chiar în ceea ce privește stilul de alimentație.


Capricorn

Folosește-ți intuiția pentru a rezolva o situație limită. Ai un al șaselea simț foarte bine dezvoltat în această zi, numai bine pentru a rezolva o problemă lăsată în paragină din trecut.

Vărsător

Nu este un moment oportun pentru a-ți schimba atitudinea față de partenerul de viață. Lucrează cu tine, dacă simți că ai devenit lacom sau irascibil. De altfel, asta ți s-a și reproșat în ultima perioadă.

Pești

Astăzi sunteți leneși. Vreți doar să vă încheiați activitățile și să mergeți acasă. Nu lăsați timpul să treacă prea mult astfel. Puneți-vă noi idei în plan și încercați să le atingeți. Mișcarea este viață, nu poziționarea în zona de confort.

Citeste si:
Cifra destinului: Ce daruri spirituale ai în funcție de numărul...
Cifra destinului: Ce daruri...

Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 26 Mai 2021 - 11 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.