Dimineață, Luna din Balanță a aderat la un careu tensionat cu Pluto retrograd din Capricorn. Acest lucru semnalează apariția unor probleme complexe, resimțite ca fiind fără scăpare, pentru zodiile Berbec, Rac, Balanță și Capricorn. Seara, Luna are ca destinație Scorpionul, de unde îi trimite lui Jupiter din Pești un trigon armonios, ceea ce înseamnă că ziua se termină cu bine pentru nativii semnelor Rac, Scorpion și Pești.

Berbec

Se întrevăd tensiuni la serviciu în raport cu superiorii și colegii. Acest lucru s-ar putea datora faptului că astăzi ești mai sensibil și iei în nume personal tot ceea ce ți se spune. Relaxează-te puțin.

Taur

Nu e o zi prea bună pentru tine. Maschezi mai greu neplăcerile pe care le întâmpini, iar faptul că cei dragi îți cer detalii despre starea ta te scoate din minți. E clar, astăzi ești irascibil. Ia-ți puțin timp, adună-te și caută activități care să îți aducă plăcere.

Gemeni

Nu ți se întâmplă prea multe lucruri bune astăzi în raport cu un proiect, o relație. Este posibil să primești un pachet sau o veste, lucru care îți va da un plus de energie pentru a bifa și această zi.


Rac

Fie cariera ta, fie a partenerului ajunge astăzi să constituie o problemă. Există neînțelegeri de mai demult timp, nepuse pe masă la momentul potrivit. Spre seară se mai calmează lucrurile și simți, în sfârșit, că te poți bucura de ce ai reușit peste zi.

Leu

Nu vei avea parte de o zi prea ușoară la serviciu. Parcă toate au căzut pe capul tău și te simți nedreptăți. Ai vrea mai mult timp liber. Încearcă să nu-ți pierzi controlul și dă dovadă de flexibilitate.

Fecioară

Sunt posibile tensiuni între tine și partenerul de viață sau un membru al familiei, din lipsa de încredere și de comunicare. Dorințele voastre nu se întâlnesc. Important este că spiritele se mai domolesc odată cu lăsarea nopții.


Balanță

Ai în față o zi mai complicată în raport cu partenerul de viață sau un membru al familiei, cel mai probabil din cauza unor evenimente apărute în planul vieții de familiei. Vă este greu să ajungeți la un punct de vedere comun. Vei primi un sfat de la o persoană cu care lucrezi.

Săgetător

Mare grijă la cheltuieli! Există riscul să întinzi coarda și să înfrunți zile negre. Seara, se anunță un context favorabil pentru activități în familie.

Citeste si:
Echinocțiul de primăvară ne conectează sufletele la puterea divină....
Echinocțiul de primăvară ne...

Capricorn

Se întrevede o contră între tine și un membru al familiei cu care nu ai viziuni comune, deci conflictul va fi la un nivel înalt. Încearcă să vezi unde anume se intersectează obiectivele voastre și construiește alături de acesta.


Vărsător

Ai grijă căror informații cu care intri în contact le oferi din atenția ta. Este posibil să vină din surse nesigure ori chiar să fie menite să te inducă în eroare. Întreabă persoanele avizate cum stau lucrurile de fapt.

Pești

Nu îți lua angajamente financiare pe termen lung. Același lucru îți este recomandat de astre și dacă ești tu acela care vrea să apeleze la un ajutor material.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 24 Mai 2021 - 05 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.