Cu atât de mulți supereroi în jurul nostru, de la Omul Păianjen la Batman sau Femeia Fantastică, ne-am obișnuit să ne gândim la oamenii cu abilități speciale ca fiind de domeniul fantasticului. Ei există și în relitatea! Indiferent dacă sunt savanți, genii sau persoane cu o memorie fantastică, cei cu abilități speciale sunt numeroși în societate. Astrologii le-au clasificat într-un top, nominalizând zodiile care au puteri supranaturale.

Berbec

Nativii acestei zodii sunt oamenii potriviți la locul potrivit. Au abilitatea specială de a găsi oportunități și de a face performanțe în acele domenii. Altfel spus, se duc țintă spre ceea ce vizualizează și fac spectacol. Instinctul lor îi ajută mult.

Taur

Taurii văd granițele, ceea ce îi ajută să prevadă pașii tuturor și să acționeze în consecință, astfel încât să iasă victorioși din toate luptele pe care le poartă. De asemenea, au puterea de a evita cu ușurință conflictele și tensiunile. În acest caz, aliatul lor este instinctul bine dezvoltat. Simt imediat pericolul și, după caz, fie ripostează cu putere, fie părăsesc incinta.

Citeste si:
Top cele mai scumpe branduri de ochelari de soare din lume
Top cele mai scumpe branduri...

Gemeni

Ei sunt căpitani de vas. Știu să aleagă cuvintele potrivite pentru fiecare circumstanță în care se află, lucru pentru care sunt apreciați de cei din jur și, mai ales, astfel reușesc să pice în picioare de fiecare dată.

Rac

Racii reușesc să anticipeze întâmplările, de parcă ar deține o baghetă magică ce-i ajută să controleze timpul. Ei sunt și persoane foarte sensibile, drept pentru care se pot plia pe caracterul oricărui om care le iese în cale. Paradoxal este că, din toată emotivitatea lor, dacă împrejurarea necesită, pot deveni din victime agresori, surprinzându-și astfel „atacatorul”.

Citeste si:
Horoscop zilnic, marți, 15 iunie 2021. Obstacol la orizont pentru...
Horoscop zilnic, marți, 15...

Scorpion

Nativii zodiei reușesc să treacă dincolo de „suprafață”. Tocmai de aceea intuiesc perfect ce are nevoie omul de lângă și, mai mult, scopurile persoanelor din jurul lor. Axați pe iubire, fiind un semn pătimaș, Scorpionii au și abilitatea de „a citi” oamenii, cucerind oriunde calcă.Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.