Saturn a început să se miște în sens invers prin domiciliul său diurn, Vărsătorul. Planeta continuă să retrogradeze până în 11 octombrie. Zodiile Taur, Leu, Scorpion și Vărsător se plâng de lipsa unor lucruri necesare și se simt insuficiente. De asemenea, în următoarele luni, se pot confrunta cu stări de neliniști sau energie coborâtă la adresa unor planuri de viitor ori cu senzația că viața lor socială nu le aduce prea multe împliniri. Previziunile astrelor pentru fiecare nativ, pentru ziua de luni, 24 mai 2021.

Berbec

Saturn pune accentul pe casa planurilor de viitor din horoscopul tău general. Este posibil ca unele proiecte în care ești implicat să bată pasul pe loc. Te simți descurajat. Capul sus! Mai sunt și momente ca acestea.

Taur

Din 23 mai, Saturn se mișcă în sens aparent invers prin casa carierei tale. Ascensiunea ta profesională are loc mai anevoios sau poate singur decizi să faci câțiva pași în spate. Lucrează mai mult la strategia pe care vrei să o impui.

Gemeni

Se anunță risc crescut să renunți la niște studii sau cursuri și să nu realizezi ceea ce ți-ai propus. Tot ce se va întâmpla în următoarea perioadă îți dă de înțeles că abordările tale trebuie să se schimbe puțin.


Rac

Relațiile și banii sunt vizați de Saturn, ceea ce face să apară un dezechilibru în raportul de forțe dintre tine și partenerul de viață sau cei cu care lucrezi. Pot apărea probleme mai serioase dacă nu faci câțiva pași spre oamenii din jur.

Leu

Vei simți că interacțiunea cu cel drag și cu cei cu care lucrezi se va produce mai dificil. Este posibil să intervină o răceală între voi. Pune subiectele sensibile pe tapet și încearcă o rezolvare.

Fecioară

Saturn retrogradează prin casa muncii și a sănătății. Nivelul tău de energie va scădea și vei constata că nu dai randament ca înainte, lucru care te va scoate din minți. Ia totul pas cu pas.


Balanță

Saturn începe să se miște prin casa iubirii și a copiilor, ceea ce relevă faptul că ar putea interveni o mică distanțare emoțională între tine și cei dragi. Lucrează la comunicare.

Scorpion

Saturn se mișcă prin casa familiei din horoscopul tău general, drept pentru care este posibil să gestionezi mai greu diferențele de mentalitate dntre tine și cei iubiți. Încearcă să tolerezi și alte puncte de vedere și să pui accentul pe ceea ce aveți în comun.

Citeste si:
Pe 20 aprilie începe sezonul Taurului. În următoarele săptămâni se...
Pe 20 aprilie începe sezonul...

Săgetător

Casa comunicării suferă unele schimbări din cauza lui Saturn. Dacă de regulă ești un om sociabil și deschis, de azi, începi să apelezi la tăcere. E în regulă să te exprimi la nevoie dacă nu simți să dai mai mult din tine acum.


Capricorn

Casa banilor este vizată de Saturn în cazul tău. În general, trebuie să ai mai multă grijă la bugetul tău. Împarte banii după o analiză bună și răsfânge-ți impulsul de a cheltui pe lucruri nenecesare.

Vărsător

Saturn a început să retrogradeze prin semnul nașterii tale, ceea ce înseamnă că este posibil să nu fii la fel de comunicativ ca înainte. Încearcă să eviți conflictele de orice natură și profită de șansa ca, din această tăcere, să înveți lucruri noi despre tine.

Pești

Saturn se mișcă prin casa subconștientului tău, lucru care înseamnă că meditația și introspecția îți vor fi aliați în următoarea perioadă. Poți rezolva probleme din trecut. Folosește-te de energia acestei retrogradări și detașează-te de situațiile sau persoanele care nu îți fac bine.

Citeste si:
Cifra destinului: Ce daruri spirituale ai în funcție de numărul...
Cifra destinului: Ce daruri...

Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 23 Mai 2021 - 11 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.