Luna din Gemeni trimite duminică, 23 mai 2021, un aspect tensionat de careu la Marte din Pești. Zodiile Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești nu vor avea sorți de izbândă azi. Întâmpină probleme în a-și pune în aplicare planurile din cauza influenței astrelor.

Berbec

Este posibil să primești o veste nu tocmai bună astăzi. Pregătește-te pentru o știre care îți va cădea destul de greu, ce te-ar putea afecta pe termen lung.

Taur

Astrele îți dau informații în legătură cu activitățile pe care le favorizează în cazul tău, așa că fii cu ochii în patru. De asemenea, potrivit lor, nu este o idee bună să faci investiții mari.

Gemeni

Există posibilitatea să apară unele contre între tine și superiorii tăi. Tratează cu calm și vei trece cu bine pentru această situație. Pot apărea unele probleme în raport cu rudele.


Rac

Nu ești într-o formă prea bună din punct de vedere psihic. Ai nevoie urgentă de o pauză. Poate o ieșire sau o cină cu persoana dragă te va repune pe picioare.

Leu

Astăzi ai motive să pui sub semnul întrebării modul în care va evolua relația cu un partener profesional sau chiar relația de cuplu. Drumul spre care aceste două sectoare se îndreaptă nu este unul bun.

Fecioară

Se întrevăd unele tensiuni în raport cu partenerul de viață sau colegii de muncă. Asigură-te că disputele nu au pornit de la tine, iar dacă s-a întâmplat astfel, încearcă să împaci părțile implicate. Altminteri, conflictul va avea dimensiunile unui uragan.


Balanță

Astăzi ești irascibil și ar fi bine ca nimeni să nu-ți stea în cale. Te enervezi ușor și ai face orice ca agenda să ți se golească și drumurile să ți se deschidă. Nu toate sunt așa cum ne plănuim sau ne dorim, așa că încarcă-te cu mai multă răbdare.

Scorpion

Astrele anunță o atmosferă încărcată între tine și persoana iubită sau copiii. Este dificil de pus degetul pe ceea ce v-a adus în această situație, dar pentru a afla este nevoie de o analiză. Încearcă să pui totul cap la cap, apoi găsește o soluție. Multe lucruri au rezolvare în această viață.

Citeste si:
Echinocțiul de primăvară ne conectează sufletele la puterea divină....
Echinocțiul de primăvară ne...

Săgetător

Unele chestiuni de ordin casnic te pun în corzi. Pur și simplu, astăzi nu ai starea necesară pentru a-ți aduce contribuția în gospodărie. Nu te stresa, fiecare are zile ca acestea. Lasă vasele în chiuvetă și fă ceea ce îți aduce plăcere.

Capricorn

Asigură-te că cei din jur au înțeles ceea ce tu vrei să le transmiți. Echilibrului spre care încerci să tinzi îi lipsește o piesă. Dacă ai discuții cu partenerul, rezolvă-le numai cu acesta.

Vărsător

Menține cheltuielile la un nivel minim astăzi fiindcă vei avea nevoie de mulți bani în perioada imediată. Se întrevede o excursie, o plecare din țară, ceea ce va impune unele costuri.

Pești

Nu se arată o zi grozavă în familie. În aer plutește un soi de tensiune în raport cu rudele din cauza viziunilor diferite despre viață. Încearcă să dai dovadă de mai multă înțelepciune și evită dialogurile în contradictoriu.

Citeste si:
Pavel Bartoș a fost operat de urgență. Cu ce probleme de sănătate...
Pavel Bartoș a fost operat de...

Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 22 Mai 2021 - 01 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.