Soarele din Gemeni formează un careu tensionat cu Jupiter din Pești, ceea ce înseamnă că zodiilor Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești li s-au promis mai multe decât li s-au arătat.

Berbec

Nu acorda astăzi prea multă atenție informațiilor cu care intri în contact. Multe s-ar putea să fie greșite ori chiar sunt vădit intenționate să te abată de la drumul tău.

Taur

Nu este momentul potrivit să îți iei angajamente pe termen lung. Este posibil să te înhami la ceva pentru care nu ești încă pregătit. Cântărește-ți bine opțiunile, dar nu te opri din a-ți dori să avansezi.

Gemeni

Există posibilitatea ca astăzi, la serviciu, să ajungi într-o situație tensionată cu unul dintre superiori. Diplomația te va scoate din necaz, așa că nu uita să o folosești, mai ales că astrele știu că o deții.

Rac

Nu ai parte de o zi prea bună. În cazul unor nativi, este posibil să fie de vină un episod neplăcut, întâmplat recent, în urma căruia au căzut pe gânduri.

Leu

Relațiile interumane suferă neplăceri astăzi. Nimic nu funcționează, iar dialogul die cu prietenii, partenerul de viață sau colaboratorii scârțâie. Este necesară o mică pauză.

Fecioară

La serviciu sau în familie se evidențiază un raport de forțe dezechilibrat. Cineva comandă tot timpul și se așteaptă ca celălalt să execute. Încearcă să repari această atmosferă, altminteri relația va fi afectată pe termen lung.

Balanță

Se întrevede o zi grea la muncă, în care simți că nu poți duce nimic la capăt. Nu prea știi de unde să apuci lucrurile, ceea ce te umple de energie negativă. Încearcă să te detensionezi.

Scorpion

Se arată o zi tensionată și pentru cei născuți sub semnul Scorpionului, iar atmosfera încărcată trece în plan sentimental. Nu comunicați suficient cu partenerul de viață și nu reușiți niciodată să ajungeți la rădăcina problemelor. Ar fi momentul să încercați mai intens.

Săgetător

Viața de cuplu este afectată de dispute. Tu și partenerul aveți idei diferite de trai. Nu implicați și alte persoane în contrele voastre, este sfatul astrelor. Empatia este cheia pentru a trece peste aceste încercări.

Citeste si:
Pe 20 aprilie începe sezonul Taurului. În următoarele săptămâni se...
Pe 20 aprilie începe sezonul...

Capricorn

Comunicarea nu este punctul tău forte astăzi, în special la muncă, fiindcă acolo se conturează unele neplăceri. Nu poți face abstracție de diferențele de viziuni între tine și ceilalți.

Vărsător

Încearcă să te ții departe de cheltuielile care nu prezintă prioritate în viața ta, altfel este posibil să nu mai rămâi cu nimic pentru weekend. Limitează-te la cumpărăturile necesare, iar dacă trebuie să cumperi un cadou, mizează pe ceva simbolic.

Pești

Ai în față o zi tensionată pentru tine și unii membri ai familiei. Diferențele de caracter sunt cele care conduc spre dispute și mai mari, iar faptul că nimeni nu vrea să lase de la el întețesc uraganul de replici. Ai avea mai mult de câștigat dacă ai încerca să fii tolerant.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 21 Mai 2021 - 12 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.