Soarele a intrat în Gemeni, unde rămâne până în data de 21 iunie. Zodiile Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești dau dovadă de flexibilitate. Nativul care își fixează ca prioritate cariera.

Berbec

În cazul tău, Soarele atacă sectorul comunicării, semn că, în viitorul apropiat, vor exista mai multe situații în care să fii căutat pentru abilitățile tale.

Taur

Soarele ajunge în casa banilor și a bunurilor, așa că este posibil să te procupe mult sectorul financiar. Este grozav, căci acolo apar oportunități de neratat.

Gemeni

Începe sezonul aniversării tale, dar și faptul că ai o șansă importantă să faci bilanțul anului și să îți repoziționezi toate prioritățile și atitudinile.

Rac

Casa subconștientului tău este în vizor, ceea ce te face să îți activezi latura introvertită. Celor din jur s-ar putea să nu le placă asta, în special partenerului de viață.

Leu

Îți faci planuri pentru viitor, lucru care te bucură. Sperai de mult să găsești această liniște, care să îți permită relaxarea în gânduri și trimiterea lor spre ceea ce urmează.

Fecioară

Soarele stă în casa carierei, ceea ce face din acest sector o prioritate pentru tine în următoarele luni. Încearcă să nu te cufunzi în muncă. Trebuie să ai grijă și de spiritul tău.

Balanță

Ai în plan să te dezvolți personal. Fie te înscrii la cursuri, mai faci studii sau călătorești. Acest tranzit ar putea să aducă noi oportunități de a finaliza studiile întrerupte.

Scorpion

Lumina se pune pe casa relațiilor și a banilor, prilej perfect ca să lucrezi la modul în care vă raportați unul la celălalt tu și partenerul de viață ori cei cu care colaborezi. Ar fi bine să rediscutați unele aspecte dintre voi.

Săgetător

Soarele intră în casa parteneriatelor, relațiilor, fie personale sau profesionale. Acestea devin o prioritate pentru tine. Poți face mari progrese în raport cu partenerul de viață.

Citeste si:
Pe 20 aprilie începe sezonul Taurului. În următoarele săptămâni se...
Pe 20 aprilie începe sezonul...

Capricorn

Soarele își face intrarea în casa muncii și a sănătății, ceea ce înseamnă că ai putea încerca să îți îmbunătățești etica profesională și tehnicile de lucru ori să adopți un alt stil de viață.

Vărsător

Astăzi se pune accent pe casa iubirii, ceea ce relevă că viața sentimentală și, în general, relațiile cu cei din familie, intră în vizorul tău. Simți nevoia să faci unele schimbări.

Pești

Soarele ajunge azi în casa familiei, lucru care anunță că relația cu cei dragi urmează să treacă la un alt nivel. Ai mai multă răbdare cu ei și cu tine și nu ignora evenimentele importante care li se petrec.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 20 Mai 2021 - 08 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.