Luna din Leu a aderat la un careu tensionat cu Uranus din Taur și la o opoziție cu Saturn din Vărsător, ceea ce conduce zodiile Taur, Leu, Scorpion și Vărsător spre situații neașteptate care le-ar putea limita libertatea de acțiune.

Berbec

Trebuie să ai grijă în ce anume investești, fie finanțe, fie sentimente. Duci lipsă de inițiativă, lucru care te va costa pe viitor. Analizează-ți opțiunile și acționează până când nu va fi prea târziu.

Taur

Ești solicitat din toate părțile, iar timpul și energia nu îți permit să te ocupi de toate. Poți cere ajutor, alitminteri vei acumula multă oboseală. Pe de altă parte, încearcă să îi asculți mai mult pe cei din jur.

Gemeni

Nu ești într-o dispoziție prea bună, dar nici nu pari să ai disponibilitatea necesară să primești sfaturi, chiar și din partea celor dragi. Caută-ți echilibrul și dă-ți timp să analizezi tot ceea ce se întâmplă în jurul tău.

Rac

Nu e momentul potrivit să îți iei angajamente pe termen lung, în special dacă acestea implică finanțe. Nu este un moment bun nici să te implici în proiecte noi.

Leu

Se întrevăd tensiuni pe toate planurile, iar orgoliul tău accelerează problemele. Trage aer în piep, încearcă să te relaxezi și repoziționezi în fața luptelor tale de zi cu zi.

Fecioară

Starea ta de spirit nu este una bună, lucru care se poate observa și în exterior. Dacă nu îți poți controla sentimentele, încearcă să le iei așa cum sunt.

Balanță

Te preocupă viitorul tău și cauți noi modalități prin care să fii mai mult, să ai mai mult, ba chiar și în timpul liber muncești pentru asta. Acest lucru s-ar putea să nu îi bucure pe cei dragi, fiindcă, în goana ta după mai bine, este posibil să îi uiți.

Scorpion

Ai grijă la cum gestionezi autoritatea în cuplu și familie. Există tendința să aduci comportamentul de la seviciu acasă, lucru care va destabiliza armonia căminului tău.

Citeste si:
La ce trebuie să renunți în săptămâna 26 februarie - 3 martie ca să...
La ce trebuie să renunți în...

Săgetător

Miercuri nu e ziua ta. Nu faci față prea bine situațiilor în care există puncte de vedere diferite față de cele pe care le ai tu, ceea ce poate duce la tensiuni.

Capricorn

Unele dorințe s-ar putea să nu fie în concordanță cu nevoile tale. Gândește-te atent la ceea ce vrei să faci și cere sfaturi. Nu este o idee bună deloc să te ghidezi astăzi după impuls.

Vărsător

Este posibil să apară astăzi discuții în contradictoriu cu partenerul de viață sau alți membri din familie. Vă faceți planuri de vacanță.

Pești

Se anunță o zi grea la serviciu, care se întrevede a evolua prost din cauza modului în care comunici cu colegii. Eviți abordarea unor teme de discuție. Încearcă să treci peste orgoliu și să creezi o punte de dialog.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 18 Mai 2021 - 12 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.