Săptămâna 17-23 începe pe fondul trigonului armonios format între Soarele din Taur și Pluto retrograd din Capricorn, ceea ce face ca zodiile Taur, Fecioară și Capricorn să aibă parte de o zi productivă. Ceilalți nativi vor avea de întâmpinat mici greutăți pe parcursul zilei.

Berbec

Nativii zodiei încep săptămână gândindu-se la carieră și la bani, ceea ce le induce o stare de neputință și insuficiență. Partea bună este că beneficiile fac să conteze sacrificiul de timp și energie pe care îl faci.

Taur

Taurii au o stare de spirit foarte bună. Odihna din weekend le-a priit, numai bine pentru ce urmează să se întâmple. Aveți chestiuni birocratice de rezolvat, iar un sfat venit din partea unui prieten vă va pune pe gânduri.

Gemeni

Oboseala de săptămâna trecută vă va urmări și astăzi. Nativii acestei zodii nu s-au odihnit destul, astfel că au în față o nouă săptămână ce îi va răvăși.

Rac

Munca în echipă și colaborarea sunt favorizate astăzi de astre. Mai mult, la finalul zilei se anunță și o recompensă pentru toate faptele tale. În cazul unor nativi, este posibil să apară astăzi semne că o prietenie se îndreaptă către o relație de iubire.

Leu

Se întrevăd progrese la locul de muncă. Ai un randament fantastic astăzi și reușești să îți duci la final toate atribuțiile. Totuși, există riscul să te ia valul, să tragi prea mult de tine și să te obosești, astfel încât la finalul săptămânii să nu mai poți coopera. Echilibrul e cheia.

Fecioară

Se anunță o zi bună pentru nativii zodiei Fecioară. Reușiți să comunicați mai bine cu colegii, lucru care vă va face mulțumiți de locul de muncă.

Balanță

Sunt posibile unele tensiuni în familie, pe baza unor subiecte mai vechi, dar atmosfera este una mai calmă decât în weekend. Nu ați depășit total momentul, așa că scânteile pot amplifica disputa. Diplomația ar putea rezolva situația.

Scorpion

Abilitățile de comunicare și socializare te ajută să evoluezi. Știi cum să pui problema astfel încât să fii înțeles corect și pentru ca ceilalți să îți adopte punctul de vedere. Sunt favorizate astăzi și discuțiile cu partenerul pe o temă ce vă macină de multă vreme.

Citeste si:
Echinocțiul de primăvară ne conectează sufletele la puterea divină....
Echinocțiul de primăvară ne...

Săgetător

Se întrevăd oportunități de suplimentare a bugetului. În cazul unor nativi, sunt posibile noi proiecte în afara programului de muncă.

Capricorn

Capricornii vor avea o zi excelentă, în care dispoziția lor va fi la înălțime. În plus, simt că toți cei din jur le zâmbesc, ceea îi va face să pluseze în ceea ce privește energia fabuloasă pe care o au.

Vărsător

Începutul de săptămână este anevoios. Nu te simți pregătit pentru noi sarcini fiindcă, în principiu, nu reușești să te repui pe picioare după oboseala acumulată. Ai mai multă grijă de spiritul și trupul tău.

Pești

Ai tot felul de idei, dar nu pui nimic în practică. Undeva există o problemă. Astrele îți recomandă să treci la acțiune înainte ca acestea să nu se mai poată săvârși. Dai dovadă de slăbiciune în fața unor persoane care îți vor călca astăzi pragul sufletului.

Citeste si:
Primăvara miracolelor: cele 3 zodii care vor simți adevărata magie...
Primăvara miracolelor: cele 3...

Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 17 Mai 2021 - 09 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.