Gaming 23 Martie 2017 12:43
Riot Games organizeaza, in aceasta primavara, cel de-al doilea sezon al Turneului National de League of Legends. Acest sezon va avea, la fel ca si primul, etapa online si etapa offline, cea din urma avand loc in cadrul East European Comic Con.

In acest an, premiile oferite in cadrul celui mai mare turneu de League of Legends din Romania se ridica la suma de 4.000 Euro.

Inscrierile in etapa online se desfasoara pana pe data de 29 martie. Meciurile din etapa online incep pe data de 31 martie si se vor incheia pe 21 aprilie. Etapa finala a turneului va avea loc in cadrul conventiei East European Comic Con din aceasta primavara, ce se desfasoara intre 5 si 7 mai.

In primul sezon al Turneului National de League of Legends au fost inscrise peste 200 de echipe in etapa online, cele mai bune doua luptandu-se pentru premiul cel mare la Auditorium Pallady in fata a mii de oameni. Evenimentul a fost transmis live de U TV, cat si pe canalul de Twitch.tv al Riot Games Romania.

”Sunt mai mult decat incantat sa putem oferi pentru a doua oara in ultimele 6 luni un nou sezon rezervat echipelor din Romania, comunitatii noastre de jucatori si scenei de gaming din tara. Ma astept ca si de aceasta data jucatorii romani sa raspunda pozitiv invitatiei noastre de a lua parte la calificarile online precum si la marea finala din luna mai, unde ii asteptam cu un show pe cinste!”, a declarat Ionut Chepeneag, Publishing Lead in cadrul Riot Games in comunicatul remis 9AM.ro.

Inscrierile in etapa online a sezonului al doilea sunt gratuite si pot fi facute pe site-ul: https://battlegrounds.leagueoflegends.com/ro. Pe aceeasi platforma, poate fi accesat regulamentul complet al competitiei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.