Riot Games si ESL Romania organizeaza primul mare turneu de League of Legends dedicat exclusiv echipelor romanesti. Finala nationala a turneului va avea loc la Bucuresti, pe data de 19 noiembrie 2016, locatia urmand sa se anunte ulterior. Sunt asteptate sa se inscrie in competitie peste 250 de echipe.

Competitia va avea loc in doua etape: una online, ce se va desfasura pe pagina oficiala dedicata jucatorilor romani de League of Legends, si o etapa offline. In etapa offline, se vor califica cele mai bune doua echipe, ultimele ramase in urma competitiei online. Premiile totale se ridica la suma de 4,000 EURO.

League of Legends este un joc video de tip multiplayer online battle arena, dezvoltat si comercializat de catre Riot Games. Jucatorii de LoL controleaza cate un personaj cu abilitati unice pe care il antreneaza si il dezvolta, astfel progresand si acumuland experienta. Fiecare joc este unic, iar fiecare campion a fost, candva, ”entry-level”. Pana in prezent, League of Legends a creat o comunitate competitiva activa si care este in continua crestere.

Potrivit unui comunicat remis 9am, in Europa si America de Nord, Riot Games organizeaza League of Legends Championship Series, campionat ce aduna la start cele mai bune echipe din lume, oferind premii totale de peste 3,000,000$ in fiecare an. Riot Games este dezvoltator de jocuri video si organizator de turnee inca din 2006. Compania a devenit cunoscuta prin League of Legends, lansat in 2009 in Europa si America de Nord.

”Consider ca acest turneu este foarte important pentru comunitatea jucatorilor de League of Legends din Romania, prin simplul fapt ca vrem sa le oferim sansa sa joace intr-un cadru organizat si profesionist. Turneul este rezervat tuturor echipelor, de orice nivel, interesate in a concura alaturi de cei mai buni jucatori din Romania. Si de ce nu, pentru a se face cunoscuti”
, a declarat Ionut Chepeneag, Community Specialist in cadrul Riot Games.

Inscrierile in campionat sunt gratuite, incep de astazi si pot fi facute pe site-ul http://eune.leagueoflegends.com/ro/. Pe aceeasi platforma, poate fi accesat regulamentul complet al competitiei, precum si detalii despre transmisiunile live ale meciurilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.