“Beneficiul de a lucra cu jucatori de eSports este ca acestia ne vor spune intotdeauna ceea ce prefera si cel mai important lucru, ce nu agreeaza la dispozitivele cu care joaca. Noul Logitech G Pro Gaming Mouse a luat ceea ce profesionistii au iubit mai mult la G100 si G303 si a rezultat un mouse care suntem siguri ca le va satisfice cerintele”, a declarat Ujesh Desai, vice-presedinte si general manager al departamentului de gaming in cadrul Logitech.

”Concurand la un nivel inalt este clar ca ai nevoie de un mouse bine construit. Dupa ce am lucrat indeaproape in testarea si dezvoltarea noului Pro Gaming Mouse, acesta a devenit mouse-ul meu preferat. Cu o forma confortabila si cu un senzor de top, nu am intampinat niciodata dificultati in a-mi vana adversarii”, a declarat Tyler "Skadoodle" Latham din echipa Cloud 9 CS:GO.Senzor optic avansat dedicat gaming-ului

Precizia exacta si extrem de consistenta face diferenta in competitii. Senzorul PMW3366 ofera un nivel de precizie considerat ca fiind cel mai bun de multi impatimiti si profesionisti ai gaming-ului. Cu o valoare 0 pentru liniarizare, filtrare si accelerare pe intregul spectru DPI (200-12.000 DPI), mouse-ul ofera o precizie de urmarire exceptionala si o capacitate de reactie consistenta la orice reactie.

Butoane cu sistem de tensionare mecanic pe arc

Potrivit unui comunicat remis 9am, sistemul mecanic pe arc al butoanelor stanga dreapta ale modelului Logitech G Pro Gaming Mouse imbunatateste constanta butoanelor si reduce forta necesara pentru actionarea lor atunci cand se fac click-uri. Acest lucru ajuta la livrarea unei performante clare, pentru actionarea butoanelor si pentru cel mai inalt nivel de competitie.

Design durabil si confortabil pentru un produs cu o constructie usoara

Mouse-ul este optimizat pentru a reduce greutatea, pentru a imbunatati confortul, stabilitatea si capacitatea de reactie. Fiecare aspect al ingineriei a fost testat in conditii riguroase pentru a asigura utilizatorii ca mouse-ul rezista si in cele mai aprige si intense sesiuni de gaming. Suprafata superioara a mouse-ului este tratata cu un strat special pentru a imbunatati durabilitatea si aderenta iar butoanele din stanga si din dreapta sunt testate pentru a putea depasi 20 de milioane de click-uri, echivalentul unui antrenament al unui gamer profesionist a cate zece ore pe zi timp de doi ani.Memorie integrata pentru actiuni ce nu necesita drivere in timpul turneelor

Pentru ca nu ai garantia ca sistemul pe care vei juca la turneu nu detine configurarea de software pe care ti-o doresti, Logitech G Pro Gaming Mouse iti permite salvarea setarilor DPI, rolul fiecarui buton si configurarea luminozitatii in memoria interna al mouse-ului, cu ajutorul Logitech Gaming Software (LGS).

Preturi si disponibilitate

Noul mouse Logitech G Pro Gaming Mouse va fi disponibil in Europa incepand cu luna septembrie 2016 la un pret de 79,99 Euro. Pentru mai multe informatii vizitati gaming.logitech.com sau vizionati clipurile de prezentare ale modelului Pro Gaming Mouse aici.