Gaming 3 August 2016 13:15
Isteria Pokemon Go devine si o afacere.

Jucatorii experimentati isi vand conturile si arsenalul de monstruleti razboinici si castiga bani frumosi. Vand cont Pokemon Go, am 4 dragonite, anunta un jucator care a ajuns la nivelul 32. El a mers zeci de kilometri pe jos, a vanat in continuu, iar acum incearca sa obtina bani pentru munca lui. Cere 100 de euro pentru contul pe care il are si sustine ca armata lui de pokemoni e foarte puternica, scrie Digi24.

Alt jucator, alta strategie. Un tanar se ofera sa joace Pokemon Go pentru altii si sa le dea, apoi, conturile. Promite sa ajunga in doar cateva zile macar la nivelul 20. Ideea de a face bani din joc nu le-a venit, insa, romanilor. In Statele Unite, siteurile de anunturi sunt pline. Un cont poate costa si 500 de dolari. In armatele de animalute virtuale se regasesc soldati rari, pe care nu ii poti prinde in Europa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.