Gaming21 Iulie 201618:15

Lectura de un minut

”Pokemon: Detective Pikachu”, un film live-action inspirat din universul francizei ”Pokemon”, va fi turnat in 2017 de compania de productie cinematografica Legendary Entertainment, informeaza bbc.com.

Acest lungmetraj va relata aventurile Detectivului Pikachu, un nou personaj introdus in universul francizei ”Pokemon” prin intermediul unui joc video ce a fost lansat la inceputul acestui an in Japonia.

Informatia despre acest film live-action a fost confirmata de Legendary Entertainment, in contextul succesului international de care se bucura de cateva saptamani jocul pentru dispozitive mobile ”Pokemon Go”.

Popularitatea uriasa a acestui joc a determinat o crestere cu 25% a valorii actiunilor companiei Nintendo, coproprietar al brandului.

”Pokemon” a fost lansat initial sub forma unui joc video in 1996, iar succesul acestuia a condus la aparitia unui serial TV, unei francize cinematografice si a unei serii intregi de produse derivate, inclusiv a unor cartonase de joc, extrem de populare in randul scolarilor, potrivit NEWS.ro.

Citeste si:
FIlmul din 1947 care prezice pericolele dependenței de tehnologie...
FIlmul din 1947 care prezice...

Nu este pentru prima data cand Legendary Entertainment produce un film pe baza unui joc video. Compania americana a lansat de curand lungmetrajul ”Warcraft”, care se inspira din universul jocului video ”World of Warcraft”.

Aceeasi companie a produs si alte filme de succes, precum ”Jurassic World”, ”The Dark Knight Rises” si ”Godzilla”.Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.