Gaming 15 Iulie 2016 09:00
Pokemon GO reuseste sa atraga din ce in ce mai multi jucatori, insa unii sunt atat de devotati capturarii animalutelor virtuale, incat ajung in cele mai ciudate locuri.

Pokemon Go este numele jocului care a generat o veritabila isterie pe plan mondial in randul posesorilor de tablete si smartphone-uri. In doar cateva zile, o multime de oameni au inceput sa caute Pokemoni in nenumarate locuri. Este si cazul unei femei din Gainesville, Georgia. Aceasta a fost nevoita sa sune la 112, dupa ce a ramas blocata intr-un cimitir noaptea, unde fusese la vanat de pokemoni (151 de personaje). In cautarea dupa personajele virtuale, femeia nu si-a dat seama ca s-a facut tarziu si cand a vrut sa plece nu a mai putut, deoarece poarta fusese inchisa. Tanara s-a inregistrat in timp ce isi suna fratele ca sa il roage sa vina sa o scoata din cimitir, scrie Libertatea.

„Am intrat in cimitir sa prind niste pokemoni si poarta era deschisa ca asa am reusit sa intru. Acum poarta este inchisa si sunt blocata in cimitir de 20 de minute si imi vine sa plang pentru ca sunt ingrozita. Am sunat la 911 sa vina sa-mi deschida poarta, nu e deloc amuzant”, spune femeia, in timp ce incepe sa planga.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.