Gaming 12 Iulie 2016 16:00
Jocul romanesc Link Twin, prezentat in premiera la inceputul verii in cadrul East European Comic Con si Romanian Design Week, este disponibil pe smartphone-urile Samsung, prin platforma Made for Samsung. Lansarea in exclusivitate pe aceasta platforma constituie o premiera, Link Twin fiind primul joc gazduit de programul Made for Samsung

Link Twin este un joc de puzzle si strategie in centrul caruia se afla doi gemeni adorabili, Tom si Illy, plecati in cautarea parintilor lor. Printr-un gameplay minimalist, jucatorul are ca scop pozitionarea celor doi gemeni concomitent intr-un nivel, astfel incat fiecare dintre ei sa corespunda uneia dintre iesirile din nivelul respectiv. Pe masura ce utilizatorul inainteaza in joc, de-a lungul celor 200 de niveluri, va descoperi noi tehnici si solutii logice pentru a finaliza fiecare puzzle, jocul devenind astfel mai complex cu fiecare capitol.

Prin programul Made for Samsung, lansat la inceputul acestui an, dezvoltatorii de aplicatii si, mai nou jocuri indie, primesc suport tehnic si de promovare consistent daca aleg sa-si lanseze aplicatia sau jocul pe aceasta platforma.

Carbon, primul incubator din Romania care are ca scop sa dezvolte antreprenoriatul din zona de gaming si publisher-ul jocului Link Twin a hotarat ca acesta sa fie lansat in prima faza, exclusiv, pe platforma Made for Samsung. „Am decis sa lansam Link Twin in exclusivitate pe Made for Samsung pentru ca este deja o platforma extraordinara de promovare a continutului de calitate, dar si pentru beneficiile care vin in urma acestui parteneriat: suport tehnic pentru joc si o promovare care sa asigure atingerea unui numar cat mai mare de utilizatori care sa joace Link Twin,” a precizat Catalin Butnariu, General Manager in cadrul Carbon.

Potrivit unui comunicat remis 9am, jocul va fi disponibil incepand cu 26 septembrie 2016 pentru utilizatorii platformelor Android, iOS si Microsoft.

Link Twin este un joc produs de Lorraine, studioul de IP-uri originale afiliat Amber, si publicat de Carbon. Lorraine a creat jocul in timp ce Amber a asigurat partea de deployment si quality assurance si se va ocupa de portarea IP-ului pe alte platforme si live maintenance-ul jocului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.