Gaming 10 Iulie 2016 23:08
SK Gaming marcheaza acum a doua victorie la un campionat international de Counter Strike: Global Offensive, dupa ce au obtinut in aprilie titlul MLG Columbus 2016.

ESL One Cologne a luat sfarsit duminica pe Lanxess Arena, acolo unde SK Gaming au reusit sa se impuna categoric in fata celor de la Team Liquid.

Prima harta disputata a fost de_train, unde prima repriza a fost o afisare de abilitati ale jucatorilor din ambele echipe. In cele din urma, SK Gaming au reusit sa termine cu 8 - 7 la pauza, acestia pastrandu-si avantajul pana la scorul de 16-7. Team Liquid au incercat sa opreasca avalansa brazilienilor, insa n-au avut nicio sansa in fata acestora.

De_cobblestone a fost cu totul alta poveste, acolo unde Team Liquid a dat tonul, castigand prima runda de pistol. Chiar daca startul a fost pozitiv, SK Gaming au incheiat prima repriza cu un avantaj de 5 runde, la pauza scorul fiind de 10-5 pentru brazilieni. Team Liquid au mai castigat o runda, insa SK Gaming si-au pastrat avantajul pana in momentul in care au castigat si ultima runda, devenind astfel campionii ESL One Cologne 2016, cu scorul de 16-6 pe de_cobblestone si 2-0 la general.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.