Gaming 8 Iulie 2016 11:16
Virtus Pro si Astralis au debutat in lupta pentru un loc in semifinale si au aratat ca norocul nu are nimic de a face cu castigarea unui Bo3.

Virtus Pro au inceput hotarat si au castigat un avantaj confortabil in prima repriza a primului meci disputat pe de_overpass. Prima repriza s-a incheiat 12 - 3 pentru Virtus Pro, insa Astralis nu a renuntat la visul de a avansa in semifinala ESL ONE Cologne 2016.

Ca urmare a schimbarii taberelor, Astralis a reusit sa invinga patru runde la rand, reducand din handicap. Motivatia acestora era clara, iar scopul bine definit. Polonezii au inceput sa cedeze din ce in ce mai multe rand in fata danezilor de la Astralis.

Astralis a pus audienta de peste 400.000 de oameni pe jar atunci cand au reusit sa readuca in prim-plan "efectul danez". 13-13 a fost scorul la care lumea deja se intreba daca Virtus Pro va reusi sa se califice in semifinale si daca nu vor avea aceeasi soarta ca a celor de la NiP care au pierdut in fata Flipside in calificarile din grupe.

Din fericire pentru toti fanii polonezi prezenti la evenimentul din Cologne, Germania, Virtus Pro a dus meciul in prelungiri unde a si castigat prima harta disputata din cele 3, urmatoarea fiind de_train.

Harta de_train a fost o cu totul alta poveste, unde am putut intalni la inceput o Astralis infipta si agresiva. Acestia au reusit sa-i tina in sah pe cei de la Virtus Pro pentru o perioada lunga din meciul al doilea, terminand prima repriza din meciul al doilea cu un avantaj de 9 runde, scorul fiind de 12 - 3 la pauza pentru Astralis.

Polonezii au reusit, in ciuda avantajului detinut de danezi sa reduca din handicap, insa inceputul agresiv al Astralis i-a surprins pe cei de la Virtus Pro, acestia detinand conducerea meciului pana la 15 - 11. Supriza cea mare a venit atunci cand VP si Astralis au terminat la egalitate 15-15, astfel ajungandu-se in prelungiri. Pasha si echipa nu au ratat acest moment de slabiciune al Astralis si au reusit sa se impuna in prima runda din prelungiri, castigand in cele din urma cea de-a treia repriza a meciului secund disputat pe harta de_train. O singura runda ii mai despartea pe cei de la VP de semifinala si au reusit s-o castige, avansand in etapa urmatoare.

Citeste si:
ESL One Cologne 2016, prima finala de campionat fara echipe europene
ESL One Cologne 2016: Prima...

Povestea unuia dintre jucatorii principali ai Virtus Pro poate fi vazuta in videoclipul de mai jos. Aspiratiile, gandurile, sperantele, motivatia si determinarea unui jucator de eSports sunt asemenea unui sportiv de mare performanta din orice domeniu, fie ca vorbim de fotbal, rugby sau tenis. Efortul este acelasi, iar sacrificiile sunt deopotriva egale cu rata de succes a echipei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.