Gaming 25 Mai 2016 14:23
Putem spune fara nicio rezerva ca DOOM 4 este cel mai bun joc al anului 2016.

Noul DOOM este cel mai bun joc cu o campanie de single-player care impresioneaza, chiar daca nu este original sau foarte inovativ. Este in schimb incredibil de ingenios si atrage prin faptul ca te intriga cu fiecare frame. Este tot ceea ce fanii si-au dorit de la zilele glorioase ale DOOM II.

Fata de predecesorul mai putin interesant DOOM 3, noul DOOM este efectiv o relansarea a clasicului din 1993. Te afli pe Marte si cineva a deschis o usa catre Iad(Hell) si esti doar tu impotriva armatei de demoni. Intri direct in actiune, fara a mai fi nevoit sa iti faci set-up-ul. Esti aruncat in cusca leilor, asa ca te va prinde din prima.

Un alt lucru pentru care trebuie sa le acordam credit celor de la Bethesda este reprezentat de faptul ca jocul are un umor foarte dezvoltat si pentru toate gusturile, dar pentru a te putea bucura de tot efortul depus de dezvoltatori va trebui sa fii atent la toate dialogurile de-a lungul jocului. Dar daca tot ceea ce vrei sa faci este sa le bagi gloante pe gat demonilor, atunci jocul nu te va forta sa stai sa asculti toate conversatiile.

Nu va lasati pacaliti de aparente. Nu este un joc grotesc, ci mai degraba unul de maxima actiune, unde va trebui sa fii atent si cu ochii in patru la fiecare pas. Bine... S-ar putea sa va speriati un pic, dar asta nu va face decat sa va creasca nivelul adrenalinei.

Dar... Nu mai pierduti timpul. Luati-va copia de DOOM 4 si intrati la joaca. Veti fi cu adevarat impresionati, indiferent de ce platforma ati alege pentru a va bucura de acest release.

Asteptam cu interes feedback-ul vostru!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.