Gaming 18 Mai 2016 17:30
Filmul Warcraft va aduce cu sine si cateva oferte de nerefuzat in cinematografele partenere din Romania.

Pentru o perioada limitata, fiecare bilet pentru filmul Warcraft cumparat prin intermediul multiplexurilor participante - Grand Entertainment, Hollywood Multiplex Bucuresti Mall si MOVIEPLEX CINEMA - vine cu un flyer pentru World of Warcraft Battlechest. Astfel, toti cei care merg la film vor obtine inainte de spectacol un flyer printat si vor putea activa World of Warcraft pe contul de battle.net, primind astfel acces la Word of Warcraft plus toate expansiunile, inclusiv Warlords of Draenor, cat si 30 de zile de acces in joc. Trebuie sa fiti cu ochii pe site-urile multiplexurilor mentionate mai sus si rezervati biletele din timp, ca sa fiti siguri de faptul veti beneficia de oferta.

Promotia este limitata, din pacate. Codurile sunt valabile pentru conturi battle.net fara alta activare sau subscriptie World of Warcraft anterioara. Activarea codului este posibila pana la 1 august 2016.

Perioada promotiei in Romania va fi 3-8 iulie, conform eu.battle.net.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.