Carlos Santana (74 de ani) a fost transportat la spital după ce i s-a făcut rău în timpul unui concert pe care îl susținea la Pine Knob Music Theatre, lângă Detroit (Michigan).

Carlos Santana s-a oprit în timpul concertului și s-a așezat inert pe treapta unui podium. Membrii staff-ului au remarcat rapid că este inconștient și au intervenit pentru a-i acorda primul ajutor. Ulterior, artistul a fost transportat la un spital local.

Carlos Santana a leșinat în timpul unui concert

la scurt timp, Santana a scris apoi pe pagina sa de Facebook că „a uitat să mănânce și să bea apă” și că în timpul concertului a leșinat pentru că era deshidratat.

Managerul său, Michael Vrionis, a spus că muzicianul se simte bine. Totuși, un concert planificat pentru 6 iulie în Burgettstown, Pennsylvania, „va fi amânat pentru o dată ulterioară”, a precizat el, potrivit digi24.ro. Santana și trupa sa sunt în turneu în America de Nord.

Nu se știe exact în aceste moment cum se simte celebrul chitarist, câștigător a 11 premii Grammy și care s-a făcut cunoscut cu ocazia celebrului festival de la Woodstock, din 1969.

În decembrie anul trecut, Santana a anulat o serie de concerte în urma unei intervenții la inimă. "Simțeam ca și cum un elefant îmi stătea pe inimă", spunea el atunci pentru Las Vegas Journal.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Ultima actualizare: 6 Iulie 2022 - 09 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.