Serialul care a făcut furori la nivel mondial, ”Squid Game”, revine cu sezonul doi. Netflix a anunțat oficial că serialul revine cu o continuare după ce primul sezon a avut un succes neașteptat. Fanii ”Squid Game” sunt încântați de veste și abia așteaptă lansarea sezonului doi pentru a savura în continuare povestea.

”Squid Game” revine cu sezonul doi

Această veste a fost așteptată de foarte multă lume, iar acum este oficial: Squid Game revine pe micile ecrane cu al doilea sezon. Netflix a confirmat că serialul corean revine cu o continuare a poveștii, oferind și câteva detalii despre ce se va întâmpla în partea a doua a filmului.

Squid Game a fost lansat în luna septembrie și de atunci a devenit cel mai vizionat serial Netflix. Succesul acestuia a fost neașteptat, însă la scurt timp a fost îndrăgit și vizionat de milioane de oameni din diferite colțuri ale lumii.

Povestea serialului se învârte în jurul unor persoane sărace care concurează în niște jocuri din copilărie pentru a putea să-și schimbe viața și să obțină sume mari de bani. După lansarea serialului au fost create nenumărate meme-uri, costume de Halloween, suvenire și alte obiecte reprezentative care s-au vândut ca pâinea caldă.

Ce se va întâmpla în sezonul 2 al serialului ”Squid Game”

Scriitorul și regizorul Hwang Dong-hyuk a oferit câteva indicii despre ce se va întâmpla în cel de-al doilea sezon al serialului, însă nu a dat din casă prea multe. Personajele din serial, Seong Gi-hun și Front Man se vor întoarce, iar „omul în costum cu ddakji s-ar putea întoarce”, făcând referire la personajul misterios interpretat de actorul Gong Yoo.

„Va apărea și iubitului lui Young-hee, Cheol-su”, a mai menționat acesta.

Young-hee este o păpușă animatronică care identifică orice mișcare. Aceasta a apărut într-unul dintre jocuri – Red Light, Green Light, și a devenit un simbol al serialului la scurt timp.

Citeste si:
Ce părere are Dana Budeanu despre nunta lui George Simion: „Să vină...
Ce părere are Dana Budeanu...

Netflix nu a anunțat data la care va fi lansat al doilea sezon al serialului, însă Hwang a menționat că ar putea ajunge în 2023 sau chiar 2024. Al doilea sezon al serialului corean ar putea să nu fie și ultimul. În ianuarie, co-CEO-ul Netflix, Ted Sarandos, a declarat că „universul Squid Game tocmai a început”.

Cele mari TARI filme și seriale coreene

Oricine a vizionat deja serialul de succes recent de la Netflix „Squid Game” sigur este curios să mai vizioneze și alte filme sau seriale de succes. Pentru a vă ușura munca, le-am găsit noi pe cele mai tari pentru voi, incluzând în listă și producția care a ocupat primul loc în 90 de țări, în doar câteva zile.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 13 Iunie 2022 - 01 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.