Co-directorul general şi directorul de conţinut Netflix, Ted Sarantos, a anunțat că serialul de succes ce a ținut topurile în 2021, „Squid Game”, își va continua acțiunea cu un al doilea sezon.

Squide Game va avea al doilea sezon

„Va exista absolut un sezon 2”, a indicat acesta, fără a preciza o dată de lansare. „Universul Squid Game este abia la început”, potrivit News.

„Squid Game” este un serila care îmbină perfect alegoria socială şi violenţa extremă. Povestea scoate în evidență personaje din medii marginalizate din Coreea de Sud, între care un migrant pakistanez şi un dezertor nord-corean.

Toate personajele filmului participă la un joc tradiţional de copii cu scopul de a câştiga 45,6 miliarde de won (33 de milioane de euro), însă cei care pierd sunt omorâți.

”Squid Game”, filmul de succes al Netflix din 2021

Urmărit de 132 de milioane de persoane

În 23 de zile de la lansarea serialului, peste 132 de milioane de persoane au vizionat producția sud-coreeană. Filmul a devenit un real succes ce a captat atenția oamenilor din diferite colțuri ale lumii, fiind și o surpriză pentru toți cei care au participat la realizarea lui.

Creatorul serialului, Hwang Dong-Hyuk a anunţat în luna noiembrie că lucrează la o continuare a poveștii serialului de acțiune.

„Este atâta presiune, atâtea cereri şi atâta dragoste pentru al doilea sezon încât am impresia că nu ne lăsaţi de ales, dar da, vă confirm că va fi un al doilea sezon”, a afirmat regizorul.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 21 Ianuarie 2022 - 03 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.