În noaptea dintre ani ai șansa să câștigi 10.000 de euro. Tot ce trebuie să faci este să privești PROTEVELION. Simplu, nu?

Cum poți câștiga suma de 10.000 de euro în noaptea de Revelion

Pro TV vine cu un show excepțional în noaptea de Revelion. Muzică bună, glume, urări și alte distracții de așteaptă în noaptea dintre ani. Pro TV a pregătit și un premiu pentru cei mai fideli telespectatori.

Ai șansa unică de a câștiga 10.000 de euro. Tot ce trebuie să faci este să urmărești programul de Revelion până apare indiciul, iar apoi înscrie-l imediat pe prindeindiciul.protv.ro, împreună cu datele tale de contact și chiar tu poți fi câștigătorul marelui premiu.

Urmărește PROTEVELION-ul de la ora 20:00 la ora 1:00 pentru a prinde indiciul. Întregul regulament al tombolei poate fi citit AICI. Nu rata show-ul de la sfârșitul anului 2021. Se anunță o seară incendiară, cu mulți invitați speciali care vor face atmosferă în ultima zi din acest an.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 29 Decembrie 2021 - 12 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.