Astăzi, cei 11 concurenți ai show-ului Românii au talent, sezonul cu numărul 11, vor lupta pentru marele premiu de 120.000 de euro. Tot în această seară va fi anunțat și cine va lua premiul de originalitate. Emisiunea poate fi urmărită începând cu orele 20.30.

Sezonul 11 al emisiunii Românii au talent a scos la lumină oameni talentați, unici și cele mai impresionante prestații care te-au lăsat fără cuvinte. Concurenții s-au străduit să de-a tot ce e mai bun și să impresioneze juriul. Însă doar câțiva au reușit să ajungă în marea finală. Ana Maria Mărgean, GIM, Daria Batschi Beleca, Rareș Trufea, Remi Martin, Art of Robots, Filip Cioc, Duo Turkeev, Narcisa Ungureanu, Magitot și Dean Bowman sunt cei 11 finaliști care în această seară vor intra într-o luptă crâncenă pentru marele premiu.

Românii își pot vota preferații prin SMS la numărul 1264 (tarif 0.48 euro, TVA inclus, valabil în rețelele Telekom, Orange, Vodafone și Digi Mobil), după ce se va da START VOT, folosind codurile care vor fi afișate pe ecran în timpul emisiunii. Sms-urile pot fi trimise doar pe teritoriul României, acest seriviciu fiind indisponibil pentru cei de peste hotarele țării. Însă, telespectatorii vor putea vota și online pe romaniiautalent.protv.ro.

Tot în această seară, Daria Batschi Beleca, Duo Turkeev, Maria Rădeanu și Art of Robots vor afla cine a reușit să-i convingă pe telespectatori că merită premiul de originalitate, în valoare de 10.000 euro pentru care se votează de la sfârșitul celei de-a doua semifinale.

De asemenea, în această seară vom afla și cine va lua premiul de originalitate în valoare de 10.000, pentru care vor lupta Daria Batschi Beleca, Duo Turkeev, Maria Rădeanu și Art of Robots.

Tensiunea și emoțiile concurenților sunt tot mai intense, iar aceștia abia așteaptă să evolueze pentru ultima dată pe scena talentelor. Finala poate fi vizionată astăzi, începând cu ora 20.30, informează stirileprotv.ro.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 28 Mai 2021 - 11 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.