Neînțelegerile din tabăra Faimoșilor pun amprenta puternic pe echipă. Unii caută fapte, alții adevărul, în diferite forme ce deranjează ceilalți membri ai grupului. Fără precedent, de această dată, a fost scorul la care cei roșii au căzut în fața Războinicilor. 5-1 a anunțat gazda show-ului, Daniel Pavel, la finalul meciului. Astfel, vedetele au fost puse din nou în postura de a-și nominaliza un coechipier.

Data precedentă, Faimoșii au pierdut primul joc de imunitate al săptămânii, din cauza unor conflicte din tabără, au acuzat majoritatea competitorilor. În ediția din 22 mai, aceștia au ajuns iarăși pe marginea prăpastiei, reușind să aducă numai un punct în jocul contra rivalilor. Anterior, aceștia au decis să îl pună pe Sebastian Chitoșcă în pericol. Aseară, numele lui Culiță Sterp a fost strigat. Se poate ca aceasta să fie strategia grupului pentru a-l păstra pe artist, fiind cunoscut faptul că acesta are parte de multă susținere din partea publicului. Așadar, se preconizează, chiar și în interiorul brigăzii roșii, ca fotbalistul să părăsească „Survivor” la Consiliul următor. Pe de altă parte, artistul a recunoscut că le-a cerut celorlalți supraviețuitori să-l nominalizeze, dorindu-și să ajungă acasă la familia sa, soția lui fiind pe punctul de a naște. Cu toate acestea, rămâne în picioare varianta ca el să mai rămână în emisiune, luând în considerare faptul că a ieșit favoritul celor de acasă în mai multe rânduri.

„Mă așteptam și chiar mă bucur din tot sufletul că ai mei colegi au empatizat cu situația mea. Sper din suflet ca și oamenii de acasă să empatizeze cu mine. Eu știu că sunt susținut de oamenii de acasă. Le simt susținerea de fiecare dată când scot câte o melodie nouă, când merg la concerte. Le-am simțit susținerea în ultimii ani. Nu mai trebuie să spun. Știe toată lumea situația mea. În câteva săptămâni o să devin tată și încă sunt aici. Mulțumesc!”, a declarat Culiță Sterp după ce și-a auzit verdictul.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 23 Mai 2021 - 09 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.