Episodul special din "Friends", în care cei şase prieteni din serial se vor reuni după 17 ani de absenţă, va fi încărcat pe platforma HBO Max pe 27 mai şi va include o serie de invitaţi-vedetă, printre care Justin Bieber şi Lady Gaga.

Difuzarea acestui episod ar fi trebui să corespundă iniţial lansării, la sfârşitul lui mai 2020, a platformei HBO Max, care a achiziţionat întregul catalog al "Friends". Pandemia de coronavirus a forţat însă producţia să amâne filmările, care nu au avut loc în cele din urmă decât luna trecută, la Burbank, în California.

Pe lângă cei şase actori principali ai serialului, acest episod de gală va include numeroase vedete, de la cântăreţul canadian Justin Bieber şi grupul sud-coreean BTS până la fostul fotbalist David Beckham şi cântăreaţa Lady Gaga, potrivit unui comunicat. Joi, HBO Max a postat un trailer al episodului, care se limitează la un plan lung cu cei şase eroi din serial, filmaţi din spate, mergând.

Serialul "Prieteni" (1994-2004) a avut un succes uriaş la public şi a marcat o generaţie de telespectatori. Sosirea sa pe Netflix în 2015 a permis platformei să seducă un nou public, confirmând popularitatea intactă a sitcom-ului, un gen despre care mulţi susţineau că ar fi în declin. În 2019, WarnerMedia Group, o filială a grupului AT&T, a preluat drepturile de difuzare asupra celui mai popular sitcom din ultimii 20 de ani, pentru 425 milioane dolari pe cinci ani.

Retail jobs

Toate cele 236 de episoade din "Friends" sunt disponibile pe HBO Max din mai 2020. Potrivit site-ului revistei Variety, cei şase actori, care sunt şi co-producători executivi ai episodului reuniunii, au negociat o sumă de 2,5 milioane de dolari fiecare pentru filmarea acestui episod unic, menționează Agerpres.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 14 Mai 2021 - 11 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.