Concertul lui Celine Dion de la București se amână deja pentru a treia oară. Toate contramandările au fost făcute din cauza epidemiei cu coronavirus.

Managerii artistei au anunțat că turneul „Courage World Tour”, a fost amânat iarăși din cauza pandemiei. Astfel, concertele vor avea loc abia în anul 2023, iar spectacolul din România se va desfășura în data de 11 iunie 2023. Biletele care au fost deja cumpărate își pastrează valabilitatea.

În primă fază, concertul de la București trebuia să aibă loc pe data de 29 iulie 2020, pe Arena Națională din București.

A fost amânat pentru un an, data viitoare fiind 25 iulie 2021, apoi cu încă un an, pentru 2022, iar acum, cu încă doi ani, potrivit gandul.ro.

„De-abia așteptam să vă văd în această vară în Europa, dar din păcate, din cauza acestei situații care există în lume, lucrurile se tot amână. Dar vă rog, nu vă pierdeți speranța! Avem mari speranțe că vom organiza concertele în 2023. De-abia aștept să vă văd! Până atunci, rămâneți în siguranță, fiți sănătoși! 2023, pregătește-te!” , este mesajul pe care Celine Dion l-a transmis fanilor ei.

Retail jobs

Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 8 Mai 2021 - 08 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.