Videoclipul piesei „Amnesia” interpretată de Roxen, cea care va reprezenta România anul acesta la Eurovision Song Contest a adunat peste 2,2 milioane de vizualizări pe YouTube.

Piesa cu care România va participa la Eurovision 2021 a depăşit 2,2 milioane de vizualizări pe canalele oficiale de YouTube ale Eurovision Song Contest şi Roxen, interpreta piesei.

Clipul regizat de Bogdan Păun, a înregistrat aproximativ 1,4 milioane de vizualizări pe canalul ESC şi mai mult de 850.000 de vizualizări pe canalul artistei.

Roxen a început repetiţiile pentru show-ul pe care îl va susţine pe 18 mai pe scena din Rotterdam şi a înregistrat piesa „Amnesia” live-on-tape. Acest tip de înregistrare a fost solicitată tuturor artiştilor participanţi, pentru realizarea show-ului în eventualitatea în care unii dintre ei nu vor putea călători din cauza unor eventuale restricţii impuse de pandemie, fiind o premieră în istoria concursului.

Eurovision Song Contest 2021 va avea loc la Rotterdam, sub sloganul „Open Up”. Semifinalele vor avea loc pe 18 şi 20 mai, iar finala pe 22 mai. În acest an, România va fi reprezentată de Roxen, care va interpreta melodia „Amnesia” în prima semifinală.

Retail jobs

Săptămâna trecută, organizatorii Eurovision Song Contest au anunţat că pentru ediţia de anul acesta va fi permisă participarea a 3.500 de spectatori la evenimentul din Rotterdam, ca parte a unui test derulat de guvernul olandez.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 5 Aprilie 2021 - 01 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.