Bernie Ecclestone, fostul șef al Formulei 1, a devenit tată pentru a patra oară, la vârsta de 89 de ani.

Bernie Ecclestone și soția sa, Fabiana Flosi, au primul copil împreună, un băiat. Ecclestone se apropie de 90 de ani, pe care îi va împlini pe 28 octombrie, în vreme ce soția sa are 43 de ani.

Băiatul este cel de-al patrulea copil al lui Bernie Ecclestone. Acesta mai are trei fete, cu vârste cuprinse între 31 și 65 de ani.

Cuplul a făcut anunțul cu privire la sarcina Fabianei în aprilie, iar acum, familia Ecclestone este mai numeroasă cu un nou membru.

”Fiul nostru s-a născut. Numele lui este Ace, iar eu sunt foarte mândru. Totul a decurs foarte simplu, nașterea a fost gata în 25 de minute. Mulțumesc Domnului”, a declarat Ecclestone după nașterea băiatului.

Ecclestone spune că ”sper că va învăța repede să joace table”, probabil așteptând să aibă un rival în persoana fiului său. În paralel, Fabiana declară că ”sper ca niciodată nu-și va exprima interesul cu privire la ceea ce se întâmplă în Formula 1.”

Cei doi sunt împreună încă din 2012, iar Ecclestone s-a retras de la conducerea Formulei 1 în 2017 și se dedică întru totul familiei.


Despre autor:


Ultima actualizare: 2 Iulie 2020 - 11 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.